-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Benedikto Vanago garažą nusileido „marsaeigis“: ar tai – naujas Dakaro automobilis?

Ankstesnėse publikacijose apie artėjantį Dakaro ralį žadėjome, kad lapkritį kaip iš gausybės rago pasipils „lietuviškos“ Dakaro naujienos. Prognozės jau pradeda pildytis. Lapkričio 2 d. Benediktas Vanagas savo feisbuko paskyroje paskelbė, kad į jo bazę nusileido „marsaeigis“.
Benedikto Vanago mįslė
Benedikto Vanago mįslė / iGo2Dakar FB nuotr.

Kiek anksčiau B.Vanagas informavo, kad nuo šiol komanda bus pusiau gamyklinė ir vadinsis „Inbank Toyota Gazoo Racing Baltics“. Taip pat neslėpė, kad ieško tokio automobilio, kokiu lenktyniauja gamyklinės „Toyota“ komandos lenktynininkai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Penki svarbūs dalykai, kurių dar nežinome apie 2021 m. Dakaro ralį: COVID-19 nebus didžiausias siurprizas

Benedikto Vanago užuomina apie „Black Hawk VI“

Akivaizdu, kad daugeliui pro akis prasprūdo paslėpta Benedikto Vanago užuomina. Prie „marsaeigio“ jis pridėjo grotažymę „Black Hawk VI“.

Paskaičiuokime. 2021 m. bus jau devintasis B.Vanago startas Dakaro ralyje. O kokiais automobiliais jis startavo ligi šiol?

2013 ir 2014 m. B.Vanagas vairavo „Oscar“. Taigi „Black Hawk“ pavadinimas šiam automobiliui tikrai netinka. Veikiau jau „Black Oscar“.

Naujausiu „Juoduoju Vanagu“ startavo du kartus iš eilės

2015 m. B.Vanagas (su šturmanu A.Rudnickiu) persėdo į lenktyninį bekelės automobilį, ant kurio puikavosi „Toyota“ ženkliukas, taigi tai automobilis „Black Hawk I“, su šio gamintojo technika Benediktas startavo šešis kartus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Trys Benedikto Vanago mįslės prieš 2021 m. Dakarą: „Toyota Gazoo“ pavadinimas, naujas šturmanas ir bolidas

Tačiau tikrai neverta peržiūrinėti kiekvienų metų B.Vanago Dakaro komandos pristatymų skaičiuojant, kuriam „Juodajam Vanagui“ jis priskyrė kelintą skaičių, nes technika nuolat keitėsi, modernėjo. Tačiau 2018 m. ant Nacionalinės M.Mažvydo bibliotekos laiptų B.Vanagas pristatė „Black Hawk V“ ir startavo juo du kartus: 2019 m. sausį Peru ir 2020 m. Saudo Arabijoje.

Todėl socialinėje paskyroje publikuota „Black Hawk VI“ pavarų dėžė reiškia tik viena: Benedikto Vanago garažą pasiekė pats moderniausias iki šiol vairuotas „Toyota Hilux“. O ankstesni Benedikto pasisakymai šia tema neleidžia abejoti, kad ranką čia pridėjo ir gamyklinė „Toyota Gazoo Racing“ komanda.

Naujo automobilio ir komandos pristatymą B.Vanagas surengs kitą savaitę. Pasižiūrėkite naujausią 15min interviu su B.Vanagu:

VIDEO: Trys Benedikto Vanago mįslės prieš 2021 m. Dakarą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius