Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaitytojas Andrius pasipiktinęs: J.Veselka važinėja apdaužytu automobiliu

15min.lt jau rašė apie Juliaus Veselkos nemalonumus su kelių policija.
J.Veselkos automobilis prie Seimo rūmų
J.Veselkos automobilis prie Seimo rūmų / 15min.lt skaitytojo Andriaus nuotr.

Vilniaus kelių policijos pareigūnai penktadienį Seimo nariui J.Veselkai skyrė 50 litų baudą. Seimūnas nubaustas už tai, kad vasario 18 d., atvykęs aiškintis dėl sukeltos avarijos, savo automobilį kelių policijos kieme paliko neįgaliųjų vietoje.

Paklaustas, kodėl važinėja su išdaužtu galiniu žibintu, parlamentaras, užuot pasiaiškinęs, neigė, kad automobiliu važinėja. O žurnalistei pasakė dviprasmišką frazę apie jos kelnaites.

Perskaitęs šią publikaciją 15min.lt skaitytojas Andrius neatlyžo. Jis pateikė įrodymus, kad Seimo narys Julius Veselka važinėja transporto priemone, kuri neatitinka techninių reikalavimų. Šį kartą skaitytojas J.Veselkos automobilį nufotografavo Seimo rūmų aikštelėje.

Andrius laiške redakcijai rašo.

„Penktadienį siunčiau J.Veselkos automobilio nuotrauką darytą eismo priežiūros tarnybos aikštelėje. Ponas Seimo narys Jums telefonu teigė, jog automobiliu nevažinėja, o tik stovi. Šiandieną turiu nuotraukas, įrodančias, kad Veselka vistik važinėja, nes automobilis po penktadienio jau atsirado Seimo aikštelėje. Vadinasi sąžiningasis Seimo narys su juo važiavo ir tokiu būdu pažeidė KET punktą 246.5. (tamsiuoju paros metu arba esant blogam matomumui nedega joks (artimųjų, rūko, tolimųjų šviesų) priekinis kairysis žibintas, o sugedus bent vienai galinei gabaritinei šviesai neveikia (neįjungta) avarinė šviesos signalizacija arba transporto priemonės gale nėra pritvirtinto avarinio sustojimo ženklo).

Pridedu nuotraukas darytas šiandieną, sekmadienį. 

(...)Tad šį viešą melą reikia būtinai išplatinti, nes J.Veselka vistik važinėja automobiliu, kuris esamu momentu nepraeitų net techninės apžiūros, nes automobilis nerodo nei posūkio signalo, nei dega gabaritai,  o policija savo ruožtu turėtų imtis priemonių, nes tai yra nuolatinis KET pažeidinėtojas ir reikia jį vėl bausti, kad pasimokytų“.

O ką manote jūs? Savo nuomonę ir argumentus išdėstykite komentaruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius