-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 6 d.

Astrologė Lana Kutkytė dalijasi dienos įžvalgomis. Skaitykite prognozes dvylikai Zodiako ženklų.
Vėjo malūnėlis.
Vėjo malūnėlis. / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Būtų geriausia sumažinti gyvenimo ritmą bei dirbti tik tuos darbus, kurie yra būtini. Visus reikalus tvarkykite ramiai ir neleiskite kitiems jūsų skubinti arba išvesti iš emocinės pusiausvyros. Daugiausiai įtampos jausis pirmoje dienos pusėje, ypač iki 11.30 val. Jei galite, susikurkite sau galimybę atsidurti toliau nuo sumaišties bei streso.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Greičiausiai disciplinuotai dirbti nesinorės, nes labiau jausite poreikį tiesiog ramiai pabūti ir sulaukti kažko ypatingo ir įkvepiančio. Visgi aplinkybės gali priversti nuveikti daugiau nei planavote ar norėjote. Vakaras puikiai tinka smagiam susitikimui su draugais arba bendraminčiais. Bendravimo metu gali kilti įdomių ir naudingų idėjų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sudarykite sau dienotvarkę ir disciplinuotai jos laikykitės. Taip išvengsite viršininko bei kolegų priekaištų ir nuveiksite nemažai darbų. Svarbiausius reikalus pasistenkite tvarkyti antroje dienos pusėje, kadangi iki pietų aplinkoje gali būti per daug irzlumo ir chaoso, kuris gali išvesti iš pusiausvyros. Vakare praverstų kuo anksčiau eiti miegoti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Savaitės horoskopas – rugsėjo 4–10 d.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gali padaugėti neplanuotos veiklos, tačiau dėl to tik džiaugsitės. Produktyvi diena tiems, kurie turi reikalų susijusiu su užsieniečiais bei tolimomis kelionėmis. Taip pat palanku kreiptis patarimo arba pagalbos į autoritetingus ir daug pasiekusius žmonės. Šiandien galite iš jų sulaukti palaikymo, kuris leis gerokai prasiveržti į priekį link savo tikslų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmoji dienos pusė įtempta. Sumažinkite bendravimą ir venkite tų, su kuriais nesutariate. Net menkutis žiupsnis kritikos gali nesunkiai išvesti iš kantrybės, tad buvimas vienumoje šiuo dienos laiku būtų protinga išeitis. Antroji dienos pusėje lauks daug aistros ir ryžto, kuomet galėsite padaryti tuos dalykus, kuriems anksčiau stokojote drąsos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tiek asmeniniame gyvenime, tiek ir profesijos srityje patartina veikti partnerystėje, prisiderinti prie kitų žmonių poreikio ir neatstumti žmogaus, kuris bando nuoširdžiai patarti bei palaikyti. Būtinai skirkite pakankamai dėmesio išvaizdai, kadangi šiandien turite atrodyti ypač tvarkingai ir elegantiškai, o elgesyje neturėtų būti net menkiausio vulgarumo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ramiai pailsėti leiskite sau tarp 9 ir 11 val., o likusią dienos dalį skirkite kruopščiam ir nuoširdžiam darbui. Kantriai nudirbkite visus jums skirtus darbus ir nereikalaukite iš kitų pripažinimo ar komplimentų už savo pastangas. Tai ateis savaime ir greičiausiai, kad ne šiandien. Būkite nuolankūs ir leiskite pasireikšti kitiems. Puiki diena laikytis dietos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nusimato didelio aktyvumo diena. Energijos bus daug, tad nuveikti pavyks išties nemažai. Tiesa, kai kuriems bus sunku susikaupti ties sunkiais ir neįdomiais darbais, nes norėsis arba užsiimti malonia kūryba, arba nerti į romantiškus nuotykius. Vienišiams, tai puikus metas pradėti ieškotis sau poros, o jau turintiems porą svarbu saugoti ištikimybę.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dauguma jaus jaukumo, švelnumo, emocinio ryšio su artimu žmogumi poreikį. Jei dienos metu to stokosite, gali vyrauti slogios nuotaikos. Darbe neskubėkite ir veikite ramiai. Geriau padaryti mažiau, bet kokybiškai. Kuo labiau skubėsite, tuo daugiau klaidų pridarysite. Geriausiai seksis lengvi ir greitai atliekami darbai, be streso sutvarkomi reikalai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Palanki diena aktyviai komunikuoti, rašyti laiškus, tvarkyti dokumentus, skirti susitikimus, ieškoti naujos informacijos, siekti reikalingų žinių. Visi šie veiksmai gali padėti sutvarkyti nemažai svarbių reikalų, bet greičiausiai tai aiškiau pasijus tik po kelių dienų. Pirmoje dienos pusėje svarbu laiku susilaikyti nuo aštrių komentarų pokalbio metu.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Aktuali tema gali tapti finansinė gerovė. Norėsite užsitikrinti sau saugią ateitį ir padaryti kažką, kas leistų gyventi patogiau. Tokių progų šiandien gali pasitaikyti, tačiau kai kurios galimybės ateis kartu su kantrybės išbandymais. Nenorėkite, kad rezultatai pasirodytų iš karto ir nenuleiskite rankų. Kantriai dirbkite ir negailėkite savęs.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Svarbius ir dinamiškus darbus palikite antrai dienos pusei. Jei tik panorėsite, galėsite nuveikti daug tiek asmeniniame, tiek ir darbiniame gyvenime. Jūsų energijos potencialas bus didelis, tad negaiškite laiko smulkmenoms ir imkitės rimtų darbų, kuriems paprastai neužtenka ryžto. Meilės reikaluose nevenkite žengti pirmąjį žingsnį.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius