Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Air Baltic“ žiemos sezono metu skraidins į Agadyrą

Latvijos oro linijų bendrovė „Air Baltic“ praneša, kad artėjančio žiemos sezono skrydžių tvarkaraštį papildė nauju maršrutu Ryga-Agadyras (Marokas). Agadyras taps antrąja bendrovės kryptimi Maroke ir Afrikos žemyne, kuri papildys populiarų maršrutą iš Rygos į Marakešą.
Agadyras
Agadyras / 123rf.com nuotr.

Agadyras yra nuostabus pakrantės miestas pietinėje Maroko dalyje, garsėjantis saulėtu oru, kvapą gniaužiančiais paplūdimiais ir gyvybinga kultūra, rašoma bendrovės pranešime spaudai. Šiltas klimatas ir įvairios lauko pramogos, įskaitant banglenčių sportą ir žygius pėsčiomis, daro šį miestą patraukliu keliautojams, norintiems žiemą pabėgti nuo šalto klimato. Be to, Agadyras nuo Marakešo nutolęs vos per tris valandas kelio, todėl atvykę į vieną vietą ir išvykę iš kitos lankytojai gali pratęsti kelionę ir pamatyti dar daugiau.

Pirmasis skrydis naujuoju maršrutu numatytas lapkričio 4 d. Numatoma, kad skrydis į Agadyrą truks 5 valandas ir 45 minutes, o atgal – 5 valandas ir 30 minučių. Iš Vilniaus vykstantys keleiviai Agadyrą lengvai pasieks per didžiausią „Air Baltic“ bazę Rygoje.

123rf.com nuotr. / Agadyras
123rf.com nuotr. / Agadyras

Skrydžiai į Marakešą ir atgal planuojami antradieniais ir šeštadieniais, o skrydžiai į Agadyrą ir atgal bus vykdomi kiekvieną šeštadienį. Pridėjusi šį naują maršrutą, bendrovė toliau plečia savo skrydžių pasiūlą ir siūlo keliautojams įvairias kryptis.

Kaip jau buvo pranešta, „Air Baltic“ paskelbė artėjančio žiemos sezono skrydžių tvarkaraštį. Aviakompanija pradeda 11 naujų maršrutų iš Baltijos šalių ir Tamperės (Suomija) bei pasiūlys apie 80 maršrutų savo tinkle, kurie sujungs Rygą su kitais regiono miestais. Tai didžiausias bendrovės istorijoje naujai pridėtų maršrutų skaičius per žiemos sezoną.

Pirmoji naujų žiemos sezono krypčių pardavimo kampanija prasidės gegužės 16 d.

„Air Baltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino ir Tamperės skraidina daugiau nei 70 krypčių, Europoje, Skandinavijoje, NVS ir Artimuosiuose Rytuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius