-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Delta Air Lines“ keleiviai JAV jau netrukus galės naudotis nemokamu belaidžiu internetu

Didžiausia JAV oro linijų bendrovė „Delta Air Lines“ pranešė jau nuo vasario mėnesio pasiūlysianti nemokamą belaidžio interneto paslaugą daugumoje savo skrydžių JAV.
„Delta Air Lines“ orlaivis
„Delta Air Lines“ orlaivis / 123RF.com nuotr.

Paskelbdamas pranešimą Las Vegase vykstančioje tarptautinėje technologijų parodoje „Consumer Electronics Show“ (CES), vežėjos generalinis direktorius Edas Bastianas teigė, kad iki šių metų pabaigos daugiau nei 700 bendrovės lėktuvų pradės veikti didelės spartos palydovinis plačiajuostis ryšys, kurį užtikrins telekomunikacijų bendrovė „T-Mobile“.

O iki 2024 metų pabaigos planuojama pasiūlyti nemokamą belaidį interneto ryšį ir tarptautiniuose bei padalinio „Delta Connection“ skrydžiuose.

„Man visada atrodė, kad kai skrendame, tai skrendame norėdami pasiekti vienas kitą“, – naujienų agentūrai „The Associated Press“ duotame interviu sakė E.Bastianas.

123RF.com nuotr. / „Delta Air Lines“ orlaiviai
123RF.com nuotr. / „Delta Air Lines“ orlaiviai

„Bet kai esame danguje, esame atskirti“, – pridūrė jis.

Daugelis oro linijų bendrovių atnaujina interneto prieigą savo lėktuvuose, kad keleiviai galėtų palaikyti ryšį arba žiūrėti srautinės televizijos turinį savo elektroniniuose įrenginiuose, tačiau dažniausiai už šią paslaugą turi sumokėti.

Niujorke įsikūrusi „JetBlue Airways“ jau teikia nemokamą belaidžio interneto paslaugą savo keleiviams, tačiau „Delta“ šiuo atžvilgiu pralenks savo didžiausias konkurente „American Airlines“, „United Airlines“ ir „Southwest Airlines“.

E.Bastianas pažymėjo, kad 1 mlrd. JAV dolerių vertės projekto įgyvendinimą paspartino per pandemiją 2020 metais galioję apribojimai, kai dauguma oro linijų buvo priverstos sustabdyti skrydžius.

Norėdami naudotis „Wi-Fi“ paslauga, klientai turės turėti programos „Delta SkyMiles“, skirtos dažnai skraidantiems keleiviams, paskyrą, prie kurios prisijungti galima nemokamai.

Prietaisų, kuriuos keleiviai galės prisijungti prie skrydžio metu veikiančio „Wi-Fi“, skaičius nebus ribojamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius