-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris išleido didžiulę pinigų sumą, kad keliaudama po Europą galėtų mėgautis šokiu aplink stulpą

Keri ir Ricky Bailey ne vienerius metus svajojo keliauti po žemyną, kol galiausiai nusprendė tai įgyvendinti ir nusipirko kemperį, kuriame galėtų gyventi ir dirbti nuotoliniu būdu.
Šokis ant stulpo
Šokis ant stulpo / Shutterstock nuotr.

Tiesa, čia verta paminėti, kad Keri yra kone apsėsta šokio aplink stulpą, todėl ji išleido 40 000 svarų sterlingų už prabangų kemperį, kuriame yra jai reikalinga įranga šokti. Būtent šis hobis ją lydi keliaujant Europoje, rašoma mirror.co.uk.

31-erių mergina prisipažįsta, kad „gyvena ir kvėpuoja“ stulpu, todėl neįsivaizdavo, kaip galėtų leistis į ilgas keliones be šokio. Dabar ji turi viską – stulpas, skirtas šokiui prisitvirtina prie kemperio, susilanksto, todėl moteris šokiu gali mėgautis iki soties, keliaudama kartu su 33-ejų verslo vadovu Ricky ir dviem jų šunimis Tilly ir Rupertu.

Buvo galima pamatyti, kaip moteris šoka saulės nutviekstose vietose Prancūzijos Rivjeroje, ir net spaudžiant minusinei oro temperatūrai, dėvėdama vilnones kojines ir kepurę. Pora jau išnaršė Prancūziją, o dabar planuoja leisti tyrinėti Italiją.

Moteris net planuoja siūlyti nuotolines šokio pamokas kelionėse, kad galėtų užsiimti savo aistra ir užsidirbti pragyvenimui. „Aš gyvenu ir kvėpuoju šokiais ant stulpo, tai mano gyvenimo būdas“, – sakė Keri.

Ji prideda, kad tai daryti kvapą gniaužiančių Alpių peizažų fone buvo nuostabu: „Šokti po atviru dangumi taip pat labai išlaisvinantis jausmas, tačiau tai pritraukia ir kitų žmonių žvilgsnius. Bet dabar galiu sujungti dvi savo aistras – keliones ir šokį.“

Pora „jau daug metų“ kalbėjo apie tai, kad paliks Jungtinę Karalystę ir išvyks į saulėtąją Prancūziją, ir po to, kai pandemija įkvėpė juos gyventi „čia ir dabar“, jie ryžosi keliauti.

„Kelionė kemperiu suteikė mums laisvės pojūtį, o kai kalbėjome apie tai, ką norėtume veikti, kai išeisime į pensiją, visada minėjome keliones. Kemperį gavome tik praėjusių metų pabaigoje ir negalėjome sulaukti, kada galėsime leistis į pirmąją kelionę. Norime apkeliauti Italiją, Norvegiją, Daniją, norėtume nuvykti į atokesnes Škotijos vietoves ir net Kornvalį. Ricky labai nori didelės kelionės ir svajoja, kad nuvyktume į Graikiją“, – dalinosi Keri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius