Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrydžių palydovė: nekenčiame ginčų dėl sėdynių keitimo lėktuve – štai taisyklės

Šiuo metu beveik neįmanoma įlipti į lėktuvą ir nesusidurti su ginčais dėl vietos. Nesvarbu, ar tai būtų išsiskyrusios šeimos, ar poros, ar draugai, negalintys pakęsti kelių valandų išsiskyrimo, žmonės visada klausia nepažįstamųjų, ar jie neprieštarautų pasikeisti vietomis, rašoma „The Sun“.
Skrydis
Skrydis / 123RF.com nuotr.

Anot skrydžių palydovės, yra keletas taisyklių, į kurias būtinai turite atkreipti dėmesį ir jas suprasti.

Naujausiame „Sun Online Travel“ tinklaraštyje ji atskleidė, kaip pasikeisti vietomis su nepažįstamuoju, ir paaiškino, kada reikia nusileisti ir tiesiog atsisėsti.

Yra šimtai istorijų, kai į žmones kreipiasi nusivylusios poros ar šeimos, kurias išskyrė oro linijų bendrovės sėdimų vietų planas, ir klausia, ar jie neprieštarautų apsikeisti vietomis, kad galėtų sėdėti kartu.

Nors yra pasakojimų apie žmones, kurie mielai persėda iš savo vietų, taip pat yra daugybė istorijų apie tuos, kurie atsisako – ir tai visiškai normalu.

Jei tai yra jūsų vieta, jūs visiškai neprivalote persėsti į kitą vietą. Jei norite būti draugiški ir leisti atsiskyrusiems draugams, partneriams, tėvams ar kam nors kitam atsisėsti greta, galite, bet nesijauskite blogai ir atsisakę.

Atskirai sėdintieji kartais gali labai įsižeisti, kai kiti žmonės atsisako persikelti, kad jie galėtų būti kartu, bet tai tik kelios valandos, jie išgyvens.

123rf.com nuotr. / Skrydis
123rf.com nuotr. / Skrydis

Tai jie čia sudėtingai elgiasi, o ne tie, kurie džiaugiasi galėdami likti sėdėti vietoje, už kurią sumokėjo, kartais ir papildomai, kad tik galėtų sėdėti.

Pasak skrydžių palydovės, jai daugybę kartų teko įsitraukti į tokius ginčus ir juos spręsti, ir ji visada yra tų žmonių, dėl kurių vietos ginčijamasi, pusėje.

Jei jie nenori persėsti, jums nepasisekė. Eikite toliau, paprašykite kito arba tiesiog atsisėskite.

Nepatikėsite, atrodo, kad kai kurie žmonės turėtų dievišką teisę visą laiką sėdėti vienas šalia kito ir niekada nebūti atskirai.

Kartais tai gali būti šiek tiek apgailėtina, o mes, skrydžių palydovai, labai nemėgstame susidurti su tokiomis situacijomis, todėl tiesiog susitaikykite su tuo, kad asmuo nenori persėsti, ir tai pamirškite.

123rf.com / Keleiviai lėktuve
123rf.com / Keleiviai lėktuve

Turime atlikti saugos patikrinimus, demonstracijas ir visa kita, į ką reikia sutelkti dėmesį, ir geriau, kad mums verčiau nereikėtų spręsti jūsų smulkių kivirčų.

Tai nereiškia, kad nesuprantame – suprantame, jūs vykstate į savo atostogas ir norite jas praleisti su artimaisiais.

O jei jus atskyrė nuo vaiko, kuris galbūt dar šiek tiek per mažas sėdėti vienas, mes suprantame ir galime jums padėti. Jums tereikia mūsų paprašyti, ir mes padarysime viską, ką galime.

Tiesą sakant, bet kokiu atveju turėtumėte mums pasakyti, jei prieš kylant keisitės vietomis.

O jei jus atskyrė nuo vaiko, kuris galbūt dar šiek tiek per mažas sėdėti vienas, mes suprantame ir galime jums padėti.

Turime atsižvelgti į tokius dalykus kaip svorio pasiskirstymas, o skrydžio pradžioje judėjimas po lėktuvą gali būti pavojingas, todėl visada geriausia pirmiausia pasitikslinti su keleivių salono įgula, ar tai galima.

Galbūt pasakysime, kad turite palaukti, kol pakilsime į orą, kai jau skrisime, bus visai nesvarbu, kur sėdėsite, tačiau kylant geriausia, kad sėdėtumėte jums skirtoje vietoje.

Taigi kitą kartą, kai skrisite lėktuvu ir atsidursite atskirai nuo partnerio, prisiminkite, kad neturite teisės sėdėti vienas šalia kito, o jei kas nors dėl jūsų persėda, tai tik todėl, kad yra labai malonus.

O jei jie nenori, bijau, kad jums tiesiog teks praleisti skrydį vienam. Esu tikra, kad susidorosite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius