Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 batų modeliai, puikiai tinkantys prie trumpų suknelių

Pastaraisiais šiltaisiais sezonais daug dėmesio buvo skiriama vidutinio ilgio ir ilgoms suknelėms. Tačiau šią vasarą grįžtant trumpesnėms aktualu pasižvalgyti, kaip kurtis įvaizdį, vilkint suknelę, atidengiančią nemažą dalį kojų. Taigi kokią avalynę rekomenduojama derinti, kad atrodytumėte stilingai, o svarbiausia – neiššaukiančiai?
Trumpa suknelė
Trumpa suknelė / 123RF.com nuotr.

Portalo „Who What Wear“ autorė Bébhinn Campbell panaršė po instagramą ir pasidalijo, kokias sukneles influencerės vilki mieste, atostogaudamos prie jūros ir kitais atvejais bei ką jos prie jų derina. Ir štai verdiktas – 7 avalynės modeliai, kurie puikiai dera prie trumpų suknelių, tad drąsiai galite rinktis vieną jų.

Grubesnio modelio basutės

Lygiapadės kiek grubesnio modelio basutės – atsakymas į kiekvieną klausimą, susijusį su vasariška avalyne. Net ir prašmatnesnę suknelę šios basutės pavers paprastesne, tad galėsite rinktis dėvėti kad ir kasdien.

Balerinos

Dailios balerinos yra neabejotinai geras pasirinkimas, tinkantis prie daugelio drabužių, taigi – ir prie trumpų suknelių. Jei norisi paryžietiško vasaros įvaizdžio, balerinas derinkite prie žavios trumpos medvilninės suknelės.

Šlepetės per pirštą

Šlepetės per pirštą storesniu padu – labai geras pasirinkimas karštą vasaros dieną. O dar geriau tai, kad jos tiks ne tik prie trumpų, bet ir prie ilgų suknelių ar sijonų, lininių kelnių ir džinsų.

Klumpės

Skubate, lekiate su reikalais? Pirmenybę teikite patogumui ir prie lengvos trumpos suknelės avėkite klumpes. Galite rinktis juodas, kūno atspalvio arba kaip tik – pavyzdžiui, sodresnės mėlynos spalvos, kad taptų išsiskiriančiu jūsų įvaizdžio akcentu.

Espadrilės

Kasdien vilkėdamos trumpą suknelę vargu ar rinksitės aukštakulnius, o tad verčiau pasidairykite į vasarai labai tinkamą avalynę – espadriles. Be to, jos įvaizdžiui suteikia romantiško prieskonio.

Sportbačiai

Laikai, kai sportbačiai derinami prie visko. Tad kodėl jie turėtų netikti prie trumpos vasarinės suknelės? Apsivilkite mėgstamą ir derinkite sportinę avalynę, o ją dar suporuokite su baltomis kojinėmis.

Ilgaauliai batai

Tinkamai suderinti ilgaauliai batai (gali būti kaubojiško stiliaus arba klasikiniai, turintys žemesnį ar aukštesnį kulną) ir trumpa suknelė – žavingas derinys. Aišku, karštą vasaros dieną tokių batų neavėsite, bet, jei oras atvėstų, būtų puiki proga tokį derinį išbandyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius