Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 16

Ekspertė atskleidžia nematomą restoranų pusę: plaukas ar vabaliukas lėkštėje – ne bjauriausia staigmena

Jei valgant restorane teko aptikti lėkštėje „dovanėlę“ – plauką ar kokį vabaliuką, ko gero, kuriam laikui praradote apetitą. Tačiau gastronomijos konsultantė Jurgita Viltrakienė teigia, jog nors ir nemalonu, tai viso labo fizinė tarša. Žymiai labiau gali pakenkti dalykai, kurių plika akimi nė nematome. Kita vertus, jei atkreipsit dėmesį į kai kurias smulkmenas, restorane galėsit jaustis ramiau. Arba atvirkščiai.
Jurgita Viltrakienė pamato ir daugeliui nematomą restoranų pusę
Jurgita Viltrakienė pamato ir daugeliui nematomą restoranų pusę / Vida Press, Redos Mickevičiūtės nuotr.

J.Viltrakienė restoranų verslą gerai pažįsta iš vidaus – visi jos darbai buvo susiję su šia sritimi, o pastaraisiais metais ji kartu su kolege Ieva Vaičiūnaite puoselėja gastronomijos konsultacijų agentūrą „Kitchen Rules“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai