Vilniaus universitete studijavau filosofiją, o po studijų ėmiau dirbti Atviros Lietuvos fondo projekte, skirtame kaimiškų bendruomenių skaitmeninio raštingumo ugdymui. Jam pasibaigus beveik atsitiktinai ėmiau rašyti tekstus žurnalui, skirtam gastronomijos kultūrai. Tada pajutau, jog žurnalistės darbas man limpa, o prakalbinti žmones ir rašyti – sekasi.
Į 15min atėjau dar nemokamo laikraščio laikais – buvau viena iš jo redaktorių. Vėliau keliavau per skirtingas pozicijas, kol man buvo patikėta kuruoti tuomet atsinaujinusią Maisto rubriką portale 15min.lt Tad ratas apsisuko – pradėjusi nuo tekstų apie gastronomiją, ir vėl prie jų grįžau.
Maistas yra ir vienas iš mano hobių – mėgstu gaminti, žiūrėti, kaip gamina kiti, kalbinti tuos, kas gamina gerai, išbandyti naujas vietas ir patiekalus. Per tuos metus, kai esu Maisto rubrikos redaktorė, teko vertinti restoranus projekte 30 geriausių restoranų, derinius Lietuvos vyno ir desertų derinių čempionate, draugai, pažįstami, o kartais ir nepažįstami neretai manęs klausia naujų kavinių, restoranų ir kepyklų rekomendacijų, mielai jomis dalinuosi.