Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įdomesni patiekalai iš morkų. 15 receptų

Daugeliui mūsų morkos – įprasta kasdienė daržovė, tinkamiausia salotoms ar sriuboms gardinti. Tačiau į jas galima pažvelgti ir nekasdieniškai. Siūlome išbandyti įvairių patiekalų.
Gaminame iš morkų
Gaminame iš morkų / Fotolia nuotr.

Dėl morkų naudos organizmui neabejojama jau nuo neatmenamų laikų. Kaip vaistiniai augalai jos naudojamos jau beveik 4000 metų. 

Plačiau apie gydomąsias morkų savybes skaitykite straipsnyje 7 NEGALAVIMAI, KURIUOS PADEDA ĮVEIKTI MORKOS. 

Morkose yra vitaminų B, PP, C, E, K, taip pat karoteno – medžiagos, kuri žmogaus organizme virsta vitaminu A. Šiuose oranžiniuose šakniavaisiuose gausu ir mineralinių medžiagų: geležies, kalio, magnio, fosforo, vario, jodo, cinko, chromo, nikelio, fluoro ir kt. Taigi skanaus!

Omletas su morkomis
Receptas: Omletas su morkomis
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
2.7 / 19
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Grietinė: 2.00 valg. š.
Pienas: 4.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Miltai: 2.00 valg. š.
Morkos: 3.00 vnt.
Žirniai: 60.00 g
Sūris: 60.00 g (3 saujos tarkuoto parmezano)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Kiaušinius išplakite su pienu.

2. Sukrėskite grietinę, pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų bei druskos.

3. Maišydama suberkite miltus ir plakite masę šakute, kol ji taps vientisa. Įmaišykite smulkintus šviežius žalumynus.

4. Morkas nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite šiaudeliais. Atšildytus žirnelius gerai nuvarvinkite.

5. Keptuvėje įkaitinkite gabalėlį sviesto. Sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol jis taps aukso spalvos. Sudėkite morkų šiaudelius, žirnelius ir porą minučių patroškinkite.

6. Sausoje gerai įkaitintoje keptuvėje iškepkite du omletus (kepkite iš abiejų pusių po 2–3 minutes).

7. Ant kiekvieno omleto uždėkite po kelis šaukštus troškintų morkų bei žirnelių, ant viršaus užberkite po kelis žiupsnelius tarkuoto parmezano ir susukite ritinėlius.

8. Dėkite juos į karštus riebalus ir dar porą minučių pakepkite. Tiekite perrištus svogūnų laiškais su šviežiais pomidorais. 

Suskleisti
morkų suflė
Receptas: Morkų suflė
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.6 / 12
Receptas
Ingredientai
Morkos: 500.00 g
Svogūnai: 100.00 g
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Sviestas: 2.00 valg. š. (Pieno padažui)
Miltai: 2.00 valg. š. (Pieno padažui)
Pienas: 200.00 ml (Pieno padažui)
Druska: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis ir pieno padažui pagal skonį)
Cukrus: 1.00 arbat. š. (Pieno padažui; 1/2 arbat. š.)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pieno padažui pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Morkas ir svogūnus išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir pertrinkite per sietelį.

2. Paruoškite padažą: švarioje sausoje keptuvėje išlydykite sviestą, maišydama suberkite miltus ir truputį pakepinkite (miltai turi likti šviesūs). Nuolat maišydama plona srovele supilkite šaltą pieną. Kai padažas užvirs, suberkite cukrų, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir nukelkite nuo ugnies.

3. Į karštą padažą sudėkite pertrintas daržoves, nuo baltymų atskirtus trynius ir gerai išmaišykite. Tada sukrėskite standžiai išplaktus baltymus ir labai atsargiai įmaišykite į masę.

4. Suflė 15 min. kepkite 170`C karštumo orkaitėje. Paskui temperatūrą padidinkite iki 190`C ir kepkite dar 35 min.

Suskleisti
Morkų keksiukai
Receptas: Morkų keksiukai
8 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.0 / 42
Receptas
Ingredientai
Morkos: 4.00 st. (smulkiai tarkuotų; tešlai)
Miltai: 2.00 st. (tešlai)
Cukrus: 300.00 g (tešlai)
Cinamonas: 2.00 arbat. š. (tešlai)
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š. (tešlai)
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (tešlai)
Sviestas: 150.00 g (tešlai ir 100 g kambario temperatūros kremui)
Graikiniai riešutai: 70.00 g (saujelė smulkiai kapotų; tešlai)
Maskarponės sūris: 300.00 g (kremui)
Miltelinis cukrus: 3.00 valg. š. (kremui)
Vanilės ekstraktas (kremui) 1.00 arbat. š.
Kaip gaminti

1. Į gilų dubenį suberkite miltus, cukrų, cinamoną ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite.

2. Kitame dubenyje elektriniu plakikliu iki vientisos masės suplakite kiaušinius, plona srovele įmaišykite tirpintą sviestą. Plaktus kiaušinius sumaišykite su miltais, sudėkite tarkuotas morkas, suberkite smulkintus riešutus, išmaišykite.

3. Sukrėskite masę į popierines keksiukų formeles, išdėliokite ant skardos ir pašaukite į 180°C temperatūros orkaitę. Kepkite maždaug 20 min., mediniu pagaliuku patikrinkite, ar jau iškepė, palikite atvėsti.

4. Paruoškite kremą. Gerai išsukite maskarponės sūrį, miltinį cukrų, vanilinį cukrų ir gabalėliais pjaustytą sviestą. Sukrėskite masę į konditerinį švirkštą ir užpurkškite ant atvėsusių keksiukų. 

Kulinaro patarimas. Keksiukams papuošti pasigaminkite marcipaninių morkų. Gerai išminkykite 200 g paruoštos marcipanų masės (kad masė neliptų prie rankų, mūvėkite vienkartines pirštines), šiek tiek masės atidėkite į šalį, į likusią įmaišykite oranžinių maistinių dažų. Minkykite, kol masė tolygiai nusidažys, padalykite vienodo dydžio gabalėliais ir suformuokite morkytes. Likusią marcipanų masę nudažykite žaliai, suformuokite lapelius. Papuoškite morkomis keksiukus.

Suskleisti
Trinta morkų sriuba
Receptas: Trinta morkų sriuba
2 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.1 / 12
Receptas
Ingredientai
Morkos: 5.00 vnt. (šviežios)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Daržovių sultinys: 300.00 ml
Imbieras: 1.00 vnt. (nedidelis gabalėlis šaknies)
Grietinėlė: 50.00 ml
Sviestas: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį, šviežiai maltų)
Varškės sūris: 20.00 g (keli gabalėliai riebaus, papuošimui)
Bazilikai: 10.00 g (4 švieži lapeliai papuošimui)
Kaip gaminti

1. Svogūnus, česnakus ir imbierą nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite karštame svieste.

2. Morkas nuskuskite, sutarkuokite, suberkite į svogūnų troškinį ir, uždengusi keptuvę dangčiu, kaitinkite ant silpnos ugnies apie 10 min., iki suminkštės.

3. Į vidutinio dydžio puodą supilkite sultinį, sukrėskite morkų ir svogūnų troškinį ir virkite apie 15 min.

4. Sriubą pagardinkite druska ir pipirais, sutrinkite elektriniu plakikliu, išpilstykite į dubenėlius, krėskite po šaukštą maskarponės, pilkite po truputį grietinėlės.

5. Tiekite su sūrio ir baziliko lapelio smeigtuku.

Suskleisti
Morkų ir varškės sūrio salotos
Receptas: Morkų ir varškės sūrio salotos
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.8 / 40
Receptas
Ingredientai
Varškės sūris: 200.00 g (riebaus)
Šviežių prieskoninių žolelių mišinys (raudonėlių, melisų ir kt.) 3.00 valg. š.
Alyvuogių aliejus: 50.00 ml
Citrinos: 1.00 vnt. (sulčių)
Morkos: 2.00 vnt. (didelės)
Salotos: 2.00 vnt. (2 saujos šviežių salotinių sultenių)
Migdolai: 20.00 g (drožlių)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Rudasis cukrus: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (sėklų)
Kokosų drožlės: 1.00 arbat. š.
Kaip gaminti

1. Varškės sūrį supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį. Suberkite smulkintas šviežias prieskonines žoleles, užpilkite alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių mišiniu (kad vos semtų), pagal skonį įberkite druskos, atsargiai išmaišykite ir palikite pusvalandį pastovėti. Sūrio kubelius išgriebkite ir nuvarvinkite.

2. Nuskustas morkas sutarkuokite, sultenes nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

3. Sausoje keptuvėje trumpai pakepinkite garstyčių sėklas. Suberkite kokosų drožles ir maišydama dar kiek pakepinkite. Kai mišinys atvės, sumaišykite su tarkuotomis morkomis. Apšlakstykite aliejaus, citrinos sulčių, druskos ir rudojo cukraus mišiniu, išmaišykite ir palikite 15 minučių pastovėti.

4. Į serviravimo indą sudėkite paruoštas morkas, ant viršaus suberkite salotines sultenes ir varškės sūrio kubelius.

5. Tiekdama apibarsčiusi migdolų drožlėmis.

Suskleisti
Morkų chalva
Receptas: Morkų chalva
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 15
Receptas
Ingredientai
Morkos: 400.00 g (400-500 g)
Sviestas: 100.00 g
Pienas: 1.00 st.
Migdolai: 3.00 valg. š. (smulkintų, pakepintų)
Razinos: 2.00 valg. š.
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis
Kardamonas: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Cukrus: 1.00 st.
Kaip gaminti

1. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite.

2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite tarkuotas morkas. Kepkite apie 10 min. nuolat maišydama.

3. Supilkite pieną, suberkite cukrų, migdolus ir razinas, pagardinkite cinamonu bei kardamonu.

4. Gautą masę kepkite keptuvėje apie gerą pusvalandį, kol visiškai išgaruos pienas.

5. Masę sudėkite į formą, išklotą kepimo popieriumi, ir palaukite, kol visiškai atvės.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Suskleisti
Sveikuoliškos korėjietiškos morkos
Receptas: Sveikuoliškos korėjietiškos morkos
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.8 / 30
Receptas
Ingredientai
Morkos: 500.00 g
Česnakai: 2.00 skiltelės
Druska: 1.00 žiupsnelis
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Kalendros: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis maltų)
Aitrioji paprika: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis maltų)
Obuolių actas 50.00 ml
Aliejus: 2.00 valg. š. (saulėgrąžų)
Svogūnai: 40.00 g
Kaip gaminti

1. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite. Druską, cukrų, aitriųjų paprikų miltelius ir maltas kalendras sumaišykite, suberkite į morkas ir viską gerai išmaišykite.

2. Česnakų skilteles susmulkinkite, išmaišykite su obuolių actu ir užpilkite ant morkų.

3. Saulėgrąžų aliejuje pakepinkite pusę svogūno, atvėsinkite ir užpilkite ant morkų. Gerai išmaišykite ir palikite per naktį šaldytuve.

Ryte jau galite tiekti. Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Suskleisti
Morkų paštetas
Receptas: Morkų paštetas
3 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.4 / 35
Receptas
Ingredientai
Morkos: 4.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Salierai: 1.00 vnt. (šaknis)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Krakmolas: 1.00 valg. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti
  1. Pasūdytame vandenyje išvirtas morkas, svogūną ir saliero šaknį nukoškite, sutrinkite ir atvėsinkite.
  2. Įmuškite kiaušinių, įpilkite vandenyje išmaišyto krakmolo ir išplakite elektriniu plakikliu.
  3. Masę pagardinkite pipirais, supilkite į kepimo formą, statykite ją į kitą kepimo formą su vandeniu ir kepkite orkaitėje pusantros valandos.
Suskleisti
Morkų džemas
Receptas: Morkų džemas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.3 / 24
Receptas
Ingredientai
Morkos: 500.00 g
Cukrus: 400.00 g
Citrinos: 1.00 vnt. (tarkuota žievelė ir sultys)
Apelsinai: 1.00 vnt. (nedidelio apelsino sultys)
Cinamonų lazdelė: 2.00 vnt.
Gvazdikėliai: 3.00 vnt.
Muskatas: 5.00 g (maltas)
Cinamonas: 5.00 g (maltas)
Vanduo: 450.00 ml
Kaip gaminti
  1. Morkas nuplaukite, nuskuskite ir smulkiai sutarkuokite. Sudėkite į dubenį, užpilkite cukrumi. Išspauskite citrinos ir apelsino sultis, sutarkuokite citrinos žievelę. Viską gerai sumaišykite. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą. Palaikykite per naktį.
  2. Perdėkite morkų mišinį į prikaistuvį. Sudėkite cinamonų lazdeles, gvazdikėlius, maltą muskatą ir cinamoną. Užpilkite vandeniu ir maišykite. Virkite apie 30–40 min. ant vidutinio stiprumo ugnies, kartais pamaišydamos, kol masė taps džemo konsistencijos.
  3. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite džemą. Išimkite cinamonų lazdeles ir gvazdikėlius. Džemą supilstykite į stiklainėlius, uždenkite sandariais dangteliais. Laikykite šaldytuve.  

Plačiau skaitykite: „Vasaros skoniai: ruošiame gardų džemą“

Suskleisti
Marinuotos morkos su cinamonu
Receptas: Marinuotos morkos su cinamonu
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.6 / 34
Receptas
Ingredientai
Morkos: 1.00 kg
Vanduo: 1.00 l (marinatui)
Druska: 1.00 valg. š. (marinatui)
Actas: 1.00 valg. š. (9 proc. - marinatui)
Laurų lapai: 3.00 vnt. (marinatui)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis (marinatui)
Gvazdikėliai: 1.00 žiupsnelis (marinatui)
Kaip gaminti
  1. Morkas nuplaukite, sudėkite į verdantį vandenį ir virkite penkias minutes.
  2. Išgriebtas morkas atvėsinkite ir nulupkite, didesnes galima supjaustyti.
  3. Iš nurodytų produktų išvirkite marinatą, sudėkite morkas ir virkite dešimt minučių.
  4. Karštas daržoves išgriebkite, sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu ir užsukite.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė  

Suskleisti
Sumuštinukai su morkų piure
Receptas: Sumuštinukai su morkų tyre
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
2.8 / 14
Receptas
Ingredientai
Morkos: 400.00 g (šviežių)
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š.
Cukrus: 1.00 valg. š. (kupinas)
Druska: 1.00 arbat. š. (0,5)
Kanapės: 5.00 valg. š.
Anyžiai: 2.00 vnt. (žvaigždutės)
Balzaminis actas: 1.00 valg. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Batonas: 1.00 vnt. (0,5)
Prieskoniniai žalumynai: 5.00 g (švieži; pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Batoną supjaustykite riekelėmis, išdėliokite jas kepimo popieriumi ištiestoje skardoje. Pašaukite į 200 °C karščio orkaitę, kad gražiai apskrustų.

2. Šviežius žalumynus nuplaukite, nusausinkite, susmulkinkite. Morkas nuplaukite, nuskuskite, perpjaukite išilgai pusiau, puseles supjaustykite riekelėmis.

3. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą alyvuogių aliejaus. Suberkite cukrų ir maišydama kaitinkite, kol virs karamele.

4. Sudėkite smulkintas morkas, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir kepinkite, kol suminkštės. Suberkite anyžius, kanapes, viską apšlakstykite balzaminiu actu ir kaitinkite apie 5 minutes.

5. Nukėlę nuo ugnies palikite atvėsti. Sutrinkite elektriniu plakikliu. Gauta morkų tyre aptepkite batono skrebučius, viršų pabarstykite smulkintais žalumynais.

Suskleisti
Morkų pyragas su graikiniais riešutais
Receptas: Morkų pyragas su graikiniais riešutais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.2 / 31
Receptas
Ingredientai
Miltai: 100.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Morkos: 2.00 vnt.
Margarinas: 40.00 g ((arba sviestas))
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Cukrus: 160.00 g (80 g - tešlai ir 80 g - viršui)
Sirupas: (svarainių) 50.00 ml
Graikiniai riešutai: 1.00 sauja (kapoti)
Gvazdikėliai: 2.00 vnt. (2 - 3)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Sviestas: 30.00 g (viršui)
Grietinėlė: 125.00 ml (viršui)
Kaip gaminti

1. Miltus persijokite ir sumaišykite su cinamonu, muskatu, trintais gvazdikėlius ir kepimo milteliais.

2. Kiaušinius išplakite, sumaišykite su aliejumi, cukrumi ir sirupu, tada viską pilkite į miltų mišinį, įmaišykite lydytą sviestą ir viską gerai išsukite.

3. Morkas nuskuskite, sutarkuokite, sumaišykite su džiovintais riešutais ir įmaišykite į tešlą. Nedidelę kepimo formą patepkite riebalais, supilkite tešlą. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.

4. Paruoškite užpilą: cukrų, sviestą, grietinėlę užvirinkite nedideliame puodelyje, pakaitinkite kelias minutes ir nukaiskite. Pyragą apliekite užpilu ir dar 5 minutėms pašaukite į orkaitę. Puoškite marcipaninėmis morkytėmis.

 

 

Suskleisti
Morkų duonelės su figomis
Receptas: Morkų duonelės su figomis
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 13
Receptas
Ingredientai
Morkos: 1.00 st. (1-1,5 (tarkuotos))
Cukrus: 100.00 g
Pienas: 125.00 ml
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (baltymai)
Alyvuogių aliejus: 50.00 ml
Miltai: 475.00 g (350 g kvietinių ir 125 g viso grūdo)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis
Sūris: 200.00 g (baltųjų pelėsių)
Figos: 10.00 vnt.
Brendis: 50.00 ml
Sultys: 1.00 valg. š. (šlakelis citrinų)
Citrinos: 1.00 vnt. (1 arbat. š. tarkuotos žievelės)
Kaip gaminti

1. Gerai nuspauskite tarkuotas morkas. Jas dubenyje sumaišykite su išplaktais kiaušinių baltymais, ten pat suberkite cukrų, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite.

2. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską ir viską suberkite į morkų masę. Gerai išmaišykite.

3. Tešlą nestoru sluoksniu paskleiskite kepimo popieriumi išklotoje stačiakampėje skardoje ir kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

4. Atvėsintą duoną supjaustykite trikampėliais.

5. Figas susmulkinkite, sumaišykite su brendžiu, citrinos sultimis ir citrinų žievelėmis.

6. Ant kiekvieno duonos trikampėlio išdėliokite pjaustyto baltųjų pelėsių sūrio, ant viršaus dėkite figų ir papuoškite gražgarsčių lapeliais.

Suskleisti
Kokosiniai morkų blynai
Receptas: Kokosiniai morkų blynai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 54
Receptas
Ingredientai
Morkos: 4.00 vnt. (didelės)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Cukrus: 4.00 valg. š. (4-5 valg. š.)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Aliejus: 60.00 ml
Kefyras: 1.00 st. (1,5 st.)
Soda: 5.00 g
Kokosų drožlės: 4.00 valg. š. (kupini šaukštai)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Miltai: 1.00 st. (1,5 st.)
Kaip gaminti

1. Morkas sutarkuokite smulkiausia tarka.

2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol ištirps.

3. Sodą užgesinkite kefyru ir pilkite į kiaušinių plakinį. Supilkite aliejų ir sudėkite morkas, gerai viską išmaišykite.

4. Kitame dubenyje sumaišykite kokoso drožles, cinamoną, kepimo miltelius ir miltus. Supilkite morkų masę ir gerai viską išmaišykite. Palikite penkiolikai minučių, kad kokosų drožlės išbrinktų. Tuomet kepkite, kol gražiai pagels iš abiejų pusių. Skanu su jogurtu, uogiene ar kitkuo, kuo mėgstate. Skanaus!

Recepto autorė Jūratė Jankauskienė

! Šio recepto nuotrauka nėra autentiška

Suskleisti
Bulviniai blynai su morkomis
Receptas: Bulviniai blynai su morkomis
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.6 / 65
Receptas
Ingredientai
Bulvės: 1.00 kg
Morkos: 500.00 g
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Miltai: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti

1. Bulves ir morkas sutarkuokite smulkia tarka.

2. Įmuškite kiaušinius, įberkite saujelę miltų, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje.

Skanu su bruknių uogiene ir grietine :)

Recepto autorė Rima Vaniarchina

Suskleisti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius