Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išorėj traškūs, viduj minkšti vafliai su šilauogėm. Puikų rezultatą lems vienas ingredientas

Belgiškoje vaflinėje kepti storuliai vafliai yra neatsivalgomi – skanūs ir dar šilti, ir šalti, patogūs dėžutėje pasiimti su savimi. Pagardinkit juos šilauogėm ir kilstelėkit į naują lygį. Būtina kepti nedelsiant!
Vafliai su šilauogėm
Vafliai su šilauogėm / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 1,5 stiklinės viso grūdo kvietinių ar speltų miltų;
  • 0,5 stiklinės maltų linų sėmenų;
  • 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių;
  • didelis žiupsnis druskos;
  • didelis žiupsnis cinamono;
  • 2 kiaušiniai;
  • 1 valg. šaukšt. cukraus;
  • 0,5 stiklinės graikiško jogurto;
  • 1,5 stiklinės švelniai gazuoto stalo ar mineralinio vandens;
  • saujelė šilauogių, nuplautų ir nusausintų (ir dar papildomai patiekimui).

Gaminimas:

1. Dideliame dubenyje sumaišykite visus sausuosius ingredientus.

2. Kitame dubenyje paplakite kiaušinius su jogurtu, supilkite mineralinį vandenį ir darsyk paplakite. Pilkite šį mišinį į dubenį su sausaisiais ingredientais ir švelniai pamaišykite tik kol neliks sausų gumuliukų - nepermaišykite. Galiausiai suberkite šilauoges darsyk permaišykite.

3. Įkaitinkite vaflinę iki reikiamos kaitros, plonai patepkite lydytu sviestu ar trupučiu aliejaus, pilkite tešlos ir kepkite vaflius.

4. Tiekite iškepusius vaflius su klevų sirupu, papildomomis šilauogėmis, jogurtu ar kitais mėgstamais priedais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius