Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Keptas viščiukas: karališkas skonis

Taip keptas viščiukas bus minkštas ir sultingas!
Keptas viščiukas
Keptas viščiukas / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

viščiuko,

4–5 česnakų skiltelių,

šaukštelio raudonėlių,

šaukštelio malto muskato,

2 šaukštelių maltos paprikos,

pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,

šaukšto skysto medaus,

2 šaukštai aliejaus.

Kaip gaminti:

1. Viščiuką nuplaukite, nusausinkite. Česnako skilteles nulupkite, sutraiškykite spaustuku.

2. Atskirame indelyje sumaišykite visus prieskonius: raudonėlius, muskato ir paprikos miltelius, druską, šviežiai maltus juoduosius pipirus, traiškytus česnakus, su medumi ir aliejumi. Mišiniu įtrinkite viščiuką, palikite marinuotis bent 5 val., o geriausiai per naktį.

3. Viščiuką kiškite į kepimo maišelį ir pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę. Kepkite apie 1,5 val. (priklausomai nuo paukščio dydžio). Pabaigoje kepimo maišelį prakirpkite, kad viščiukas gražiai apskrustų.

Tiekite su šviežiomis salotomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje