-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keptas viščiukas: karališkas skonis

Taip keptas viščiukas bus minkštas ir sultingas!
Keptas viščiukas
Keptas viščiukas / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

viščiuko,

4–5 česnakų skiltelių,

šaukštelio raudonėlių,

šaukštelio malto muskato,

2 šaukštelių maltos paprikos,

pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,

šaukšto skysto medaus,

2 šaukštai aliejaus.

Kaip gaminti:

1. Viščiuką nuplaukite, nusausinkite. Česnako skilteles nulupkite, sutraiškykite spaustuku.

2. Atskirame indelyje sumaišykite visus prieskonius: raudonėlius, muskato ir paprikos miltelius, druską, šviežiai maltus juoduosius pipirus, traiškytus česnakus, su medumi ir aliejumi. Mišiniu įtrinkite viščiuką, palikite marinuotis bent 5 val., o geriausiai per naktį.

3. Viščiuką kiškite į kepimo maišelį ir pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę. Kepkite apie 1,5 val. (priklausomai nuo paukščio dydžio). Pabaigoje kepimo maišelį prakirpkite, kad viščiukas gražiai apskrustų.

Tiekite su šviežiomis salotomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius