Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiaulienos maltiniai su šoninės įdaru

Sotus patiekalas, kuris patiks mėgstantiems rimčiau užkąsti.
Kiaulienos maltiniai
Kiaulienos maltiniai / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 1,5 kg maltos kiaulienos;
  • 1 morkos;
  • 1 svogūno;
  • Poros skiltelių česnako;
  • 500 g karštai rūkytos šoninės;
  • 1 kiaušinio;
  • 4 v.š. manų kruopų;
  • Druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių, kmynų.

Gamyba:

Į dubenį dedame smulkintą mėsą, tarkuotą morką, svogūną ir česnaką. Mušame kiaušinį, beriame manų kruopas ir pagardiname prieskoniais. Visą gerai išmaišome, formuojame maltinius, kuriuos įdarome smulkiai pjaustyta rūkyta šonine.

Maltinius apvoliojame miltuose, kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Tuomet troškiname.

P.S. Troškinau grietinėlės ir daržovių padaže.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius