Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paprasta ir genialu: makaronų ir maltos mėsos sąjunga – palepinkite gomurį

Jei reikia greitai ir skaniai – makaronai. O jei prie jų dar pridėsime puikiai pagamintą faršą su tobulu padažu, daugelis kitų patiekalų bus nukonkuruoti. Taigi šįkart siūlome pasigaminti paprastus, bet tikrai neprastus spagečius su malta mėsa.
Makaronai su mėsa
Makaronai su mėsa / Shutterstock.com

Ingredientai:

  • 1 pakelis spagečių makaronų;
  • 0,5 kg kiaulienos faršo;
  • svogūno;
  • 1 skardinė pomidorų savo sultyse;
  • prieskonių maltai mėsai;
  • vandens.

Gaminimas:

1. Maltą mėsą sudėkite į keptuvę, sutrinkite į smulkius gabalėlius. Kai mėsa apkeps, įpilkite vandens tiek, kad apsemtų visą mėsą, ir troškinkite, kol išgaruos.

2. Vėliau sudėkite smulkintus svogūnus ir pomidorus, supjaustytus vidutinio dydžio gabalėliais. Masę sumaišome ir dedame prieskonių. Padažas ruošiamas apie 10–15 min. Tada palikite jį troškintis ant labai mažos ugnies.

3. Puode pasiruoškite pasūdytą vandenį makaronams ir juos virkite.

4. Kai makaronai bus paruošti, sudėkite į lėkštes, užpilkite padažu ir patiekite. Patiekalą papuošti galite keliais pomidorais ir žalumynais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas