Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 03

Pušų spygliais gardinta paukštiena – ir namuose gimsta restorano jausmas

Vasarą geriausias laikas prisiruošti prieskoninių atsargų, tuomet kepiniai taps aromatingesni ir gardesni. Liepą pats metas pasirūpinti ir pušų spyglių druska. Ji pagaminama nesudėtingai, bet patiekalams suteikia išties ypatingą skonį. Vieną jų, obuolių sultyse keptą paukštieną, ir gardintą pušų spygliais, ir siūlome išmėginti.
Vištiena marinuota pušų spygliais
Vištiena marinuota pušų spygliais / Asmeninio arch.nuotr.

Jau išmėginę patikina, kad patiekalui spyglių druska suteikia ypatingo skonio ir aromato, o ir naudingų medžiagų juose apstu.

Patiekalui reikės:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus