2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Užgriuvo paprikų perteklius? Žiemą sau padėkosit užmarinavę jų su medumi

Saldžiosios paprikos kuo puikiausiai dera ir mūsų kraštuose, tereikia skirti joms šiek tiek dėmesio. O jei jų užderėjo su kaupu (o gal, tarkim, gavot dovanų), verta valgyti ne tik čia ir dabar, bet ir pasiruošti šį tą gardaus šaltajam sezonui.
Paprikos, marinuotos su medumi
Paprikos, marinuotos su medumi / Aidos Chlebinskaitės nuotr.

Ingredientai:

  • 500 g saldžiųjų paprikų;
  • 1 l vandens;
  • 100 ml obuolių acto;
  • 50 g medaus;
  • 1 stiklinė aliejaus;
  • 1 valg. šaukšt. druskos.

Gaminimas:

1. Paprikas nuplaukite, išvalykite ir supjaustykite pusžiedžiais.

2. Visus likusius produktus supilkite ir suberkite į puodą, užkaiskite ir kai užvirs, pavirkite 10 min.

3. Suberkite į puodą paprikas, išmaišykite ir virkite, kol daržovės pašviesės.

4. Išgriebkite paprikas ir sudėkite į paruoštus stiklainius, tuomet užpilkite marinatu ir sandariai užsukite. Leiskite atvėsti kambario temperatūroje, o tuomet laikykite vėsumoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų implantacija: ar verta investuoti į savo šypseną?
Reklama
„FreeBuds Pro 3“ – geriausios belaidės ausinės „Huawei“ istorijoje
Reklama
Tūkstančiai valandų, skirtų mokymuisi: IKEA dalinasi, kiek kainuoja darbuotojų augimas
Reklama
Keliautojas ekstremalas Karolis Mieliauskas: ekspedicijose kas nors iš komandos narių visuomet peršąla ar kokia infekcija užsikrečia, o aš vis „išsisuku“
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką