Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 07

Trims projekto „Šiemet buvau geras“ dalyviams – savaitgalis Druskininkų sanatorijoje

Projektas „Šiemet buvau geras“ sulaukė daug dėmesio ir susidomėjimo. Jūs siuntėte laiškus, aprašėte gerus darbus, siūlėte žmones, kurie negailėdami savo jėgų padėjo ir padeda kitiems savo veikla.
Vaikai
Vaikai / 123RF.com nuotr.

Savaitgalis jėgoms atstatyti

Atėjo metas dovanoms, todėl trims šio projekto dalyviams bus įteikti prizai – dviejų naktų savaitgalio gydomoji programa Druskininkuose, „Eglės sanatorijoje“.

Savaitgalio gydomoji programa – tai trumpa, tačiau efektyvi dovana jūsų organizmui ir poilsis jūsų mintimis. Gydomojo savaitgalio metu pasimėgausite net 12 procedūrų: kelių tipų masažais, gydomojo purvo procedūromis, mineralinio vandens voniomis bei kitomis procedūromis, kineziterapija, relaksacinėmis procedūromis, atsipalaiduosite baseinų ir pirčių komplekse ir mėgausitės laiku, skirtu sau, būsite apgyvendinti Standard korpuse. Šis komforto lygis yra tikras aukso vidurys – optimalus variantas klientui, kuris mėgsta patogumo, komforto ir paprastumo santykį.

Direktorius medicinai Arvydas Balčius sako, kad sanatorinis gydymas naudingas bet kokio amžiaus žmonėms, o savaitgalio procedūros duoda impulsą sveikimui. Kaip dažnai reikėtų ištrūkti tokiam sanatoriniui gydymui? Kaip sako A.Balčius, pirmiausia viskas priklauso nuo to, kokia mūsų savijauta ir tikslas.

„Jeigu neturite rimtų problemų, tuomet atsipūsti galite atsižvelgdami į savo finansines galimybes, tačiau jeigu kamuoja sveikatos sutrikimai, geriausia sanatorijoje ilsėtis 10–12 dienų, kadangi siekiame gydomojo efekto.

Visos procedūros remiasi natūraliais gydomaisiais veiksniais, kurie puikiai tinka žmogaus organizmui. Svarbu žinoti, koks jūsų tikslas – gydytis, sužadinti adaptacinius organizmo mechanizmus, o gal atstatyti prarastas jėgas“, – sako A.Balčius.

Jis pabrėžia, kad sanatorinis gydymas apima klimato terapiją, balneoterapiją (gydymą mineraliniu vandeniu), purvo terapiją ir tai lyg trys svarbiausiai „banginiai“, tačiau ne vieninteliai. Taip pat sanatorinio gydymo metu pasitelkiamo holizmo filosofija, kognityvinis principas, dėmesingas įsisavinimas, kitaip tariant – „mindfulness“, kuomet ypatingas dėmesys skiriamas ne tik kūnui, bet ir jausmams, mintims, emocijoms.

„Eglės sanatorija“ tiki, kad raktas į sėkmingą gydymą bei sveikatinimą yra ne kas kita, o harmonija. „Esame įsitikinę, kad patogios ir komfortiškos gyvenimo sąlygos, kokybiškos ir efektyvios gydomosios procedūros, įvairus ir visavertis laisvalaikis sudaro tobulą harmoniją, kuri yra būtina, siekiant tiek pasveikti, tiek sustiprėti ir pajusti didžiausią įmanomą sanatorijos suteikiamą naudą žmogui.

Visgi, svarbu pabrėžti, kad sanatorijos prioritetas – daugybę metų puoselėjamos gydomosios tradicijos, todėl net ir gerindama komforto sąlygas, sanatorija garantuoja visiems, nepriklausomai nuo pasirinkto komforto lygio, suteikti vienodas, aukščiausios kokybės sanatorinio gydymo paslaugas“ – teigia „Eglės sanatorijos“ direktorius medicinai A.Balčius.

Skelbiame laiminguosius!

15min sudaryta komisija atrinko tris projekto „Šiemet buvau geras“ dalyvius – jų kontaktus perduosime „Eglės sanatorijos“ administracijai.

Sveikiname Giedrių Kazlauskį, kuris remontuoja būstą sužalotam kariui;

Asmeninio archyvo nuotr. /Giedrius Kazlauskis
Asmeninio archyvo nuotr. /Giedrius Kazlauskis

Socialinę pedagogę Jolantą Stankūnienę, kuri nuoširdžiai dirba su neįgaliaisiais, mokiniais, užsiima prevencija savižudybės srityje;

Asmeninio archyvo nuotr. /Jolanta Stankūnienė
Asmeninio archyvo nuotr. /Jolanta Stankūnienė

Mokslinkus Tamulaičius – Giedrė ir Gintautas, auginantys du įsivaikintus vaikus, savanoriauja Vilniaus Palaimintojo J.Matulaičio parapijos Šeimos pagalbos centro šeimų klube „Darna“ – veda grupes šeimoms.

Asmeninio albumo nuotr./Giedrtės ir Gintauto Tamulaičių šeima
Asmeninio albumo nuotr./Giedrtės ir Gintauto Tamulaičių šeima

Linkime, kad geri darbai nesibaigtų, o šio projekto impulsas – dalinimasis gėriu – ir toliau nušviestų mums kelią!

VISAS PROJEKTO ISTORIJAS RASITE ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius