Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje – ciklo „Jos mus saugo“ pareigūnės

Antradienį 15min studijoje viešėjo trys ciklo „Jos mus saugo“ pareigūnės: prezidentės Dalios Grybauskaitės asmens sargybinė Simona Daumantienė, policininkė kinologė Ina Dambrauskaitė ir Viešojo saugumo tarnybos pareigūnė, kinologė Kotryna Misiūnaitė.
Simona Daumantienė, Ina Dambrauskaitė, Kotryna Misiūnaitė
Simona Daumantienė, Ina Dambrauskaitė, Kotryna Misiūnaitė / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Primename, kad portalas 15min rengė ciklą „Jos mus saugo“ – apie moteris pareigūnes, pasirinkusias profesiją, kuri reikalauja didelės atsakomybės, drąsos ir ryžto, ir darančias tai dėl vieno tikslo – tarnauti tėvynei. Jos buvo pakviestos priimti žemės, oro, ugnies ir vandens iššūkius ir pasiduoti nežinomybei išbandant save tiek psichologiškai, tiek fiziškai.

Į šį keturių iššūkių projektą buvo pakviestos septynios skirtingų sričių atstovės: Eglė Martinkėnaitė (Kalėjimų departamentas), Simona Daumantienė (Vadovybės apsaugos departamentas), Kotryna Misiūnaitė (Viešojo saugumo tarnyba), Lina Lelevičiūtė (Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas), Ina Dambrauskaitė (Lietuvos policija), Greta Kancevičiūtė (Lietuvos kariuomenė) ir Deimantė Zybartienė (Valstybės sienos apsaugos tarnyba).

Antradienio rytą studijoje svečiavosi trys projekto dalyvės – Simona, Ina ir Kotryna. Projekto šūkiu tapo posakis: „Baimė yra melas“, tad su merginomis pakalbėjome apie tai, kas yra baimė, kokių jų turi jos pačios, su kokiomis teko susidurti per iššūkius? Ir tai, kaip jas įveikti?

Jų darbas reikalauja didelės atsakomybės ir drąsos – kokių dar savybių reikia, norint tapti asmens sargybine, viešojo saugumo ar policijos pareigūne? Kaip į jų pasirinktas profesijas reaguoja aplinkiniai, o ypač – kolegos vyrai?

15min konferencijos transliaciją žiūrėkite žemiau:

VIDEO: Išbandymų projekte dalyvavusios pareigūnės atskleidė tai, ko nematė žiūrovai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius