-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Energiją saugančius drabužius siuvanti moteris dalinasi „stebuklais“, kurie vyksta atsisakius kelnių

Liuba Molockaja prieš ketverius metus nusprendė iš esmės peržiūrėti tiek savo gyvenimo būdą, tiek spintos turinį. Būtent tuomet ji susidomėjo energiją saugančiais drabužiais. Literatūros ir paskaitų šia tema internete galima rasti daug. Taigi pasigilinusi į šią temą pirmiausia moterims įprastas šiais laikais kelnes ji pakeitė sijonais ir suknelėmis. Poveikis buvo toks didelis, kad ji pradėjo tokius drabužius siūti pati.
Liuba Molockaja
Liuba Molockaja / Asmeninio albumo nuotr.

Vyras ėmė uždirbti daugiau

„Daug drabužių tiesiog išmečiau, kitus atidaviau. Išmečiau visas sintetines pėdkelnes, sukneles iš poliesterio, atidaviau džinsus ir kelnes, nustojau dėvėti timpas. Lentynose pasidarė erdvu“, – pirmuosius žingsnius prisiminė pašnekovė.

Netrukus moteris pagal tam tikras taisykles pati panoro siūti sau drabužius, nes tokių rasti jau pasiūtų sudėtinga, o ir labai brangu.

„Turėjau prieš keletą metų man padovanotą siuvimo mašiną, prie kurios per tą laiką taip ir nebuvau prisilietusi – ji stovėjo ir dulkėjo. Pagaliau atėjo laikas ją išsitraukti. Iš pradžių mokiausi, ieškojau iškarpų, bandžiau, ypač gilinausi į slavų kultūrą.

Besimokant noras gilinti žinias šioje srityje tik didėjo. Mano pačios nuostabai pradėjo patikti įvairūs rankdarbiai, t. y. viskas, ką galima daryti rankomis. Ir netrukus pati įsitikinau, kad teisingai sukirptas, pasiūtas ir dėvimas drabužis keičia gyvenimą.

Asmeninio albumo nuotr./Liuba Molockaja ir jos drabužiai
Asmeninio albumo nuotr./Liuba Molockaja ir jos drabužiai

Drąsiai galiu sakyti, kad per tą laiką, kai dėviu kitokius drabužius, labai pasikeičiau. Anksčiau labai plėšydavausi dėl darbo, labai daug dirbau, kad uždirbčiau. Dabar nusiraminau ir atsipalaidavau. Tapau moteriškesnė, o tai savo ruožtu keičia procesus organizme.

Be jokių papildomų pastangų pagerėjo mano odos būklė, menstruacinis ciklas priderino prie mėnulio ciklo, kaip ir turėtų būti – mėnesinės prasideda per pilnatį, o vaisingas periodas – per jaunatį. Mėnesinės tapo trumpesnės ir lengvesnės.

Pasikeitė hormoninis fonas, dėl to netgi mažiau plaukų ėmė augti ant kojų, nereikia taip dažnai skustis. Apskritai apsiraminau dėl savo išvaizdos, dabar man reikia daug mažiau kosmetikos, grožio procedūrų, nes atsirado ramybė viduje, o kartu ir daugiau laiko sau ir savo šeimai“, – pasakojo Liuba.

Pašnekovės teigimu, kai keičiasi moteris, keičiasi ir šalia esantis vyras. Liuba savajam negaili komplimentų: „Mano vyras ėmė daugiau uždirbti, jis prisiėmė atsakomybes, kurių anksčiau man būdavo nedrąsu prašyti. Jis tapo daug atsakingesnis, rūpestingesnis.“

Pasak jos, tokia pačia patirtimi dalijasi daugelis moterų, kurios perėjo prie sijonų ir suknelių dėvėjimo.

Moteris visada turi eiti paskui vyrą, o ne jo priekyje, tikina pašnekovė, tačiau, jos teigimu, paplitęs priešingas modelis: moterys labai dažnai eina priekyje, o vyrai bando jas pavyti ir sustabdyti. Esą pagal šį scenarijų daug metų elgėsi ir ji pati.

Asmeninio albumo nuotr./Liuba Molockaja ir jos drabužiai
Asmeninio albumo nuotr./Liuba Molockaja ir jos drabužiai

Kelnės – viena iš nevaisingumo priežasčių?

Taigi drabužiai moterį gali padaryti sveiką ir laimingą, o gali ir susargdinti, teigia Liuba. Pradžiai ji ragina visas moteris iš savo garderobo pašalinti kelnes, kaip padarė ir ji pati. Pasak jos, kelnės gali būti viena iš priežasčių, kodėl moteris negali pastoti, be to, kelnių nešiojimas didina atskirtį tarp kairiojo ir dešiniojo smegenų pusrutulio.

„Vienas protingas žmogus pasakė: „Moterys, nedėvėkite kelnių, nes prarasite moteriškumą.“ Ir jis teisus.

Ties gimda ir klubais yra svarbūs moteriai energetiniai centrai, taip pat limfiniai mazgai, todėl tų vietų jokiu būdu negalima užspausti, antraip energija užsiblokuos. Dėl šios priežasties žalinga dėvėti ir labai spaudžiančias apatines kelnaites.

Energijai užsiblokavus sutrinka ir lytinių organų veikla, mažėja moteriškų hormonų, todėl gali sumažėti vaisingumas. Be to, kai klubai nuolat spaudžiami, klubų kaulai, kurie turi judėti, praranda paslankumą ir tokioms moterims labai sunku gimdyti.

Turiu ne vieną pavyzdį, kai moterys, pradėjusios dėvėti sijonus, po pusmečio ar metų pastojo, nors iki tol visi bandymai būdavo nevaisingi. Taigi kartais vaisingumui grąžinti nereikia jokių vaistų, jokių procedūrų, užtenka užsivilkti sijoną ar suknelę. Tik svarbu, kad drabužis vėlgi būtų ne aptemptas, o varpo formos“, – aiškino pašnekovė.

Kodėl sijonas turėtų būti varpo formos

„Varpų skambesys sunaikina iki 90 proc. bakterijų. Jis gydo. Kai mes dėvime varpo formos sijoną, jis taip pat skamba ir mus sveikatina savo varpo energija. Mes to nematome, negirdime, bet tai veikia. Tai tarsi kokonas, kuris leidžia mums iš žemės natūraliai semtis energijos. Ir šią energiją labai gerai jaučia gyvūnai.

Asmeninio albumo nuotr./Liuba Molockaja ir jos drabužiai
Asmeninio albumo nuotr./Liuba Molockaja ir jos drabužiai

Pastebėkite – jeigu dėvėsite ilgą sijoną, jums prie kojų tuoj pat įsitaisys katė ar šuo. Ilgi sijonai tarsi ir sukurti tam, kad iš žemės kauptų moterišką energiją ir atvertų moteriškumą“, – teigė Liuba.

Pasak jos, nuo seno moterys dėvėdavo ilgus sijonus, dažniausiai iki pat žemės. Mat nuo čiurnų iki kelių yra svarbūs energetiniai taškai, kurie atsakingi už giminės genetiką. Kad svetimi žvilgsniai nepaliestų šių taškų ir svetima energija nepakenktų palikuonių sveikatai, moterys intuityviai visada šias vietas uždengdavo.

Ypač ragina uždengti čiurnas

„Turi būti uždengti visi sąnariai – čiurnos, pečiai, keliai, alkūnės, riešai. Ne veltui lietuvių tradicijoje labai populiarios riešinės. Riešo ir pirštų galiukų zonos turi įtakos hormoninei sistemai, krūtinė ir kaklas atsako už imuninę sistemą, todėl jeigu nenorite kaklo ir krūtinės dengti skarele, galite užsidėti bent karolius.

Apskritai, nors tautų kultūros labai skiriasi, žmonės gyvena skirtingomis gamtinėmis sąlygomis, visi tautiniai kostiumai yra uždari – uždengiamas visas kūnas nuo galvos iki kojų, netgi ten, kur labai karšta.

Karštuose kraštuose žmonės dėvi net kelių sluoksnių drabužius – jie taip vėsinasi. Ir iš tiesų – kuo kaitresnė saulė, tuo labiau jos reikia saugotis, nes būtent atviras kūnas perkaista. Patikėkite – aš pati tai išbandžiau, vaikštau vasarą per karščius su dviem suknelėmis ir man nebekaršta“, – tikino pašnekovė.

Nuogos čiurnos – viena iš vyrų kaprizingumo, nerimo ir potencijos problemų priežasčių ir turi įtakos moterų ginekologiniams organams.

Jeigu dėvite čiurnų nedengiantį drabužį, Liuba pataria nepamiršti kojinių, nors šiuo metu jos tarsi nemadingos. Uždengti čiurnas kojinėmis būtina tiek moterims, tiek vyrams.

Esą nuogos čiurnos – viena iš vyrų kaprizingumo, nerimo ir potencijos problemų priežasčių, o moterims gali turėti neigiamą poveikį ginekologiniams organams. Beje, taip pat veikia ir aukštakulniai – čiurnose atsiradusi įtampa ir nuovargis žaloja kiaušides ir gimdą, sukelia kraujospūdį galvoje, deformuoja padą.

Drabužiai be grubių siūlių

Pati Liuba drabužius siuva iš lino, nes ši medžiaga, pasak jos, pasižymi stipriausia energetika iš visų kitų audinių. Lino pluoštas geriausiai apsaugo žmones nuo depresijų ir neurozių, yra puikus gamtinis antiseptikas, pastebėta, kad net žaizdos greičiau sugyja po lininiais tvarsčiais. Be to, per karščius jis septyniais laipsniais atvėsina kūną.

Taip pat ji pabrėžia, kad drabužyje neturėtų būti atvirų siūlių. Pečiuose siūlių apskritai neturėtų būti – drabužis ant jų turi būti tarsi užmestas. Teisingam energijos tekėjimui užtikrinti ir patogiam rankų judėjimui, pažastyje verta įsiūti įsiuvą. Be to, toks drabužis ilgiau neplyšta. Toks pats įsiuvas reikalingas ir vyrų kelnių klynui. Tuomet kelnės neblokuoja energijos apačioje ir leidžia jai kilti kūne aukštyn.

Pasak moters, drabužis turi atrodyti kuo natūraliau, jis turi būti kuo vientisesnis. Ir tuo jis labiausiai skiriasi nuo įprastų šiuolaikinių drabužių, turinčių neaiškios priežasties iškarpymus, užsegimus, užtrauktukus, kišenes ir pan. Jau nekalbant apie tai, kad stengiamasi apnuoginti viską, kas tik įmanoma.

„Kai moteris jaučiasi laiminga ir energetiškai pripildyta, ji dalinasi savo energija tiek su vaikais ir vyru, tiek su giminaičiais. Ir tik pati būdama laiminga moteris gali kurti gerus santykius.

Tokios moters šeimoje viskas gražiai susidėlioja, jai sekasi bet kokioje kitoje veikloje. Pasiekti tokią būseną nėra labai paprasta, reikia daug dirbti su savimi. Tačiau tam įtakos turi ir tai, kokius drabužius mes dėvime“, – įsitikinusi pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius