Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

4 pagrindinės klaidos, kurias moterys daro sekso metu

Kiekviena moteris, paklausta, kokias klaidas sekso metu daro vyrai, greitai išvardys jų net keletą: „pernelyg grubus“, „per daug išgėręs“, „greitai baigė“, „iš karto nusisuka“, „nesikalba“... Tačiau paklaustos apie pačių klaidas, dažniausiai sutrinka. Portalas wmj.ru atrinko pagrindines jų, kurias vardija vyrai.
Pora
Pora / Vida Press nuotr.

Pirmoji klaida: drovumas

Nesidrovėkite savo kūno. Gal jūs ir neturite idealios krūtinės, o ant šlaunų puikuojasi celiulitas, tačiau tai ne priežastis sekso metu išjungti šviesą ar slėptis po antklode. Vyrai myli akimis. Jie nori matyti moterį, kurią myli, ne tik su vakarine suknele, bet ir nuogą lovoje. Moters paveikslas, kuris įsirėžia vyro atmintyje sekso metu, daug ryškesnis nei kitose situacijose, todėl natūralu, kad vyras moterį prisimins dažniau ir su didesniu malonumu.

Maža paslaptis – lovoje jūs esate taip arti vienas kito, kad vyras net norėdamas nesugebės pamatyti viso jūsų kūno vienu metu, o atskiros kūno dalys jam kelia labai erotiškus jausmus. Taigi lovoje jokiu būdu neatsiprašinėkite už savo fizinius trūkumus, jauskitės karaliene, nes moteris lovoje vyrui visada graži!

Antroji klaida: seksualinis pasyvumas

Dažna moterų klaida yra manymas: „Aš jau su juo lovoje, o dabar tegu jis mane stengiasi patenkinti, jis turi būti aktyvus, nes jis gi vyras!“

Seksas – dviejų žmonių žaidimas. Aišku, vyras labai stengsis patenkinti moterį, jam tai svarbu, bet jeigu jo pastangos nesulauks atgalinės reakcijos, jam tai greitai nusibos. Jis pradės manyti, kad moteriai nelabai ir norėjosi su juo mylėtis, o kartu ir jo paties seksualinis geismas mažės. Taigi reaguokite į vyro glamones, parodykite, kad tai jums labai patinka, aikčiokite, dejuokite ir pačios glamonėkite savo mylimąjį!

Beje, kartais vyrams labai norisi, kad moteris pirmoji parodytų iniciatyvą, kad nori mylėtis. Jiems taip pat norisi pajusti, kad yra geidžiami. Pagaliau standartiškai prasidedantis seksas ilgainiui tampa nuobodžia rutina. Vyrui pabosta tas pats scenarijus, kai moteris nori mylėtis, bet pati to neparodo, laukdama iniciatyvos iš vyro.

Trečioji klaida: tylėjimas

Vyrai pasiruošę maldauti: „Sakyk, mieloji, ko tau norisi, kaip ir kur!“ Ypač tai liečia poras, kuriose intymūs santykiai prasidėjo neseniai, tačiau apie tai pagalvoti turėtų ir daugybę metų kartu gyvenančios poros. Juk viskas keičiasi, todėl tai, kas anksčiau atrodė nepriimtina, šiandien gali pasirodyti mėgstamiausia poza.

Pasisakykite, kokie prisilietimai jums patinka. Vyrams labai svarbu aiškiai žinoti, kas moteriai kelia pasitenkinimą, jie nenusiteikę moters kūną tyrinėti intuityviai, be to, nelabai įsivaizduoja, kaip tai daryti, todėl bus dėkingi už pagalbą ir dar labiau jus mylės. Nebijokite sekso metu kalbėti apie savo pojūčius ir pamatysite, kaip pagerės ne tik intymių, bet ir kasdienių santykių kokybė.

Ketvirtoji klaida: „skauda galvą!“

Net jei esate labai dėl ko nors supykusios ant vyro, niekada garsiai nepasakykite frazės, kad visą šį laiką, praleistą kartu su juo, lovoje jūs tik vaidinote orgazmą. Ši frazė vyrą tiesiog užmuš. Geriausiu atveju jam prasidės depresija, blogiausiu – įvyks skyrybos.

Dar viena frazė, kuri veda vyrus iš proto: „Šiandien man skauda galvą!“ Moterys save apgaudinėja, kad vyrai nenumano, kad taip jos bando išvengti sekso. Šia fraze labai rizikuojate netekti vyro, nes galiausiai jis pradės ieškoti moters, neturinčios „galvos skausmų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius