-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 dalykai, kuriuos vyras nori išgirsti iš savo mylimos moters

Santykiai – tai nuolatinis darbas, tačiau kas sakė, kad jis turėtų būti sunkus?
Bučinys
Bučinys / Scanpix/Panthermedia nuotr.

Tarpusavio bendravimas priklauso nuo mūsų nusiteikimo, noro, gebėjimo būti empatiškais, pastebėti savo mylimo žmogaus nuotaikas, komunikacijos. Kaip rašoma yourtango.com, nesvarbu ar pradedame naujus santykius, o gal esame ilgai vedę, kai kurie dalykai nesikeičia: norime jaustis seksualūs, įvertinti, reikalingi.

Ir ne to nori ne tik moterys, bet ir vyrai! Kokios frazės privers mylimą vyrą švytėti?

„Tu puikiai atrodai“

Vyrai irgi gali jaustis nesaugiai. Nesvarbu, jie tai parodo, ar ne, tačiau gali būti, kad jie taip pat kaip ir moterys nerimauja, ar gerai atrodo, tinkamai apsirengė, o gal priaugo per daug svorio?

Pastebėkite savo mylimąjį komplimentais – kam nepatinka girdėti, kad atrodo puikiai, ypač, jeigu jau seniai esate kartu? Pamatysite, kaip jūsų antroji pusė nušvis.

„Man patinka tavo...“ (įterpkite kūno dalį)

Tvirtos rankos, gražios akys, o gal raumeningos kojos? Pagirkite savo mylimą žmogų, nes jam malonu girdėti, kas jus traukia, kuo žavitės ir kam negalite atsispirti. Be to, tai bet kuriam vyrui pakelia ir jo savivertę. Smagu žinoti, kad po ne vienerių metų kartu jaučiate vienas kitam trauką ir meilę.

„Man patinka, kai tu...“ (įterpkite veiksmą)

„...išverdi skanios kavos, mane bučiuoji, apkabini...“ Ir daugelis kitų dalykų, kurie yra paprasti, tačiau sukuria ypatingą ryšį. Tradiciškai vyrai būna iniciatioriais ir net jeigu jūsų mylimasis nėra toks, kartais jis jaučiasi, kad turi kažką padaryti. Tačiau ką?

Geriausia pasakyti, kas jums patinka, kadangi jie nemoka skaityti moterų minčių, o jeigu jo veiksmų neįvertinsite komplimentu, gali pasirodyti, kad jums nepatinka tai, ką jis daro. Patarimas čia paprastas – kalbėtis aiškiai ir paprastai įvardinant, kas jums patinka. Kuo dažniau tai kartosite, tuo dažniau džiaugsitės.

„Ta moteris ką tik tave nužiūrėjo“

Vyrams kaip ir moterims patinka dėmesys. Tai leidžia pasijausti maloniai, pastebėtiems, vertinantiems. Jeigu atkreipėte dėmesį, kad „varžovė“ nužiūrinėja jūsų išrinktąjį, nebijokite pasakyti, kad jį pastebi ir kitos moterys. Tai parodys, kad pasitikite ne tik savimi, bet ir savo santykiais.

„Tu esi teisus“

Ko gero maloniausia frazė, ar ne? Svarbu išmokti pripažinti, kad santykiuose kažkuris jūsų gali būti teisus ir nebijoti to pasakyti garsiai. Sakydami, kad suklydome, auginame ir asmenybę, ir santykius. Ir tik taip įmanoma sukurti darnų ryšį, kuriame vyrauja atvirumas ir nuoširdumas.

„Ar padėtum man tai sutvarkyti?“

Vyrams patinka būti vyriškiems, todėl drąsiai kreipkitės į juos pagalbos. Svarbiausia nebijoti prašyti ar jaustis dėl to nejaukiai, kadangi dažnas vyras kaip tik pasijaučia esąs reikalingas, vertinamas, pastebėtas. Todėl jeigu matote, kad nesusidorosite su vienu ar kitu darbu ar tiesiog reikia patarimo, išsakykite savo norus garsiai.

„Ne, tu tikrai neplinki“

Vienas ketvirtadalis vyrų plikti pradeda jau nuo 25-erių, o du trečdaliai – sulaukę 60-ies. Daugeliui vyrų netekti plaukų yra didžiausia baimė, todėl palaikykite savo mylimąjį, kai jis užduoda klausimą, ar tikrai jis netekantis plaukų. Tai kažkas panašaus į tai, kai moteris klausia savo antrosios pusės „ar tie džinsai manęs nestorina? Ne, mieloji, tikrai ne“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius