Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Čia jau viskas?“ Ko nepatartina sakyti po sekso

Musę galima užmušti laikraščiu, o aistrą – vienintele fraze. Moterų ausys jautrios, tačiau vyrų – ne mažiau, ypač po sekso.
Pora.
Pora. / 123RF.com nuotr.

Žurnalistas Aleksejus Beliakovas teigia, kad vyrai yra atrodo primityvūs, tačiau iš tiesų yra sudėtingos ir švelnios būtybės, kurias galima paveikti ir vieninteliu žodžiu. Pasakysite, kad nemoka vinies įkalti, dar kažkaip susitaikys su tuo priekaištu, tačiau apie seksualinius nepajėgumus geriau neužsiminti.

Remdamasis savo patirtimi, A.Beliakovas sudarė sąrašą, ko nerekomenduojama moteriai daryti po sekso.

1. Jokio neigiamo ar ironiško vertinimo. Čia turimos galvoje tokios replikos, kaip „kažkaip greitai viskas“, „nelabai geros formos tu šiandien, ar ne?“, „hm, nespėjau nieko pajausti“ ir pan. Venkite tokių pastabėlių, net jeigu tai vyras, su kuriuo gyvenate penkiolika metų. Jei nesuvaldote liežuvio, vadindama vyrą egoistu, dykaduoniu ar netinkamu tėvu, bent jau pasistenkite išvengti kaltinimų seksualine tema. Geriau pagirti – ir vinis bus įkalta, ir... Na, pati supratote.

2. Nereikalaukite pratęsimo. „Pakartojam, mažiuk?“ iškart po pasimylėjimo būtų netaktiškas siūlymas. Vyrui reikia atsigauti, atstatyti jėgas. Pakaks ir 15–20 minučių poilsio. Būkite jautri ir supratinga, žiūrėkite, ar vyras nusiteikęs panirti į sapnų karalystę, ar dar pakartoti tai, kas ką tik nutiko. Tačiau ir tada nepulkite kaip kokia plėšrūnė, o švelniai glostydama įaudrinkite vyrą dar vienam seansui. Žinoma, jei ir jis to norės. Nebūkite egoistė.

3. Neužberkite klausimais, ar jam buvo gera. Jei vyras čia, lovoje, ir ką tik mylėjosi, vadinasi, jam gerai. O jei ne, tai išduos jo žvilgsnis, atodūsis, kūno reakcija.

Dar keli pastebėjimai, jei turėjote atsitiktinius santykius:

Jeigu jau taip nutiko, jog komandiruotėje ar po vakarėlio atsidavėte vyrui, su kuriuo ką tik susipažinote, nesprukite kaip kokia vagilė. Mokėkite gražiai ir oriai „išeiti“ iš situacijos, pabendraukite – juk ir pati nežinote, kur šie santykiai, prasidėję lovoje, gali nuvesti.

Dar vienas niuansas – apsauga nuo galimo nėštumo. Klausimas vyrui „O tu saugojaisi?“ iškart po lytinio akto yra ir ne laiku, ir ne vietoje. Apie apsisaugojimo priemones reikėjo galvoti anksčiau.

Ir jei pasidavėte aistrai bei palankioms aplinkybėms, jei permiegojote su naujai sutiktu vyru, po sekso neklausinėkite: „Ar tu man paskambinsi?“. Yra moterų, kurios po nakties ant veidrodžio lūpdažiu užrašo: „Buvo gera, ačiū!“, o yra moterų, kurios po pirmosios nakties jau planuoja, kurioje kambario vietoje statys iš močiutės paveldėtą komodą. Jaučiate skirtumą? Tai va, vyrai baiminasi tų moterų, kurios iškart ima sukti lizdą.

Atsitraukite, duokite jam laiko pagalvoti, kas nutiko. Jei jam patiko būti su jumis, jis būtinai jus susiras.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7 šachmatų taisyklės, kurios itin svarbios gyvenime

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius