-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iš moterų lūpų paleistos frazės, kurių nenorėtų girdėti nė vienas vyras

Jeigu jie pasako tai, dėl ko mums plaukai piestu stojasi, tai mes, damos, nenusileidžiame... Sutikite, kartais išburbame tai, kas mūsų mylimuosius ir suerzina, ir nuvilia.
Moteris rėkia ant vyro
Moteris rėkia ant vyro / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Moteris Santykiai

Kadangi aptarėme vyrų frazes, atėjo metas ir moterims. Taigi, kokios mūsų frazės priverčia juos vyptelėti ir susiraukti? 

Taip pat skaitykite: Iš vyrų lūpų paleistos frazės, kurių nenorėtų girdėti nė viena moteris

Sekso metu: „Ar tai jau viskas“? Na, žinote, moterytės, su tokiais žodžiais toli nevažiuosite ir ant eržilo nejodinėsite. Norėdamos karštos nakties, nesitikėkite užmušančiomis frazėmis sukelti tikrą aistros laviną. Kad ir kaip bežiūrėtume, lovoje atvirumas yra gerai, tačiau jis neturėtų būti išdrėbtas aštriais komentarais ar pajuoka. 

Mums reikėtų mokytis šokti! O taip, apie tai svajoja kiekvienas vyras. Daugumai jų šokiai prilygsta lakstyti apsitempus balerūno kostiumu ir kilnoti kojas rodant savo grožybes. Taigi, siūlydamos mokytis šio aistringo meno, galite sulaukti ne paties aistringiausio sutikimo. Veikiau jau atsisakymo. 

Mums reikėtų pasikalbėti. Ir vėl?! Apie ką šįkart? Joga, pilatesas, žaliavalgystė, o gal norite skyrybų? Moterys turi savybę nerimtus dalykus apkalbėti rimtai, o svarbius paversti visiškai nereikšmingais. Pasakoja Jonas: „Antai, skambina manoji ir prašo, kad greičiau grįžčiau, reikia kažką aptarti. Skubu persigandęs, kas čia nutiko. O ji mat matuojasi sukneles ir klausia, kuri labiau tiktų į draugės vestuves“... 

Kada pagaliau grįši namo? Laisvės ir erdvės vienas kitam suteikimas garantuoja visaverčius santykius. Atsiminkite! Nuolatinis skambinėjimas vyrui ne tik kad atbaido, bet ir verčia išjungti telefoną. Amžiams. 

Oi, ne, valgyti tikrai nieko nėra. Maistas vyrams – šventas dalykas. Supraskite, kad alkani jie primename ne žmones, o pamišusius ir piktus padarus. Taigi, jeigu vyras klausia, ar galėtumėte ką nors paruošti vakarienei, o jūs siūlote ir vėl eilinį kartą pavalgyti restorane, jai tai tikrai nepatiks. 

Neturiu kuo apsirengti. Klasikinis moterų padejavimas, kuris varo vyrus iš proto. Nes jie tikrai mato spintos turinį ir nesupranta, negi moteris dabar jau eis nuoga, kai tiek skudurų prigrūsta! 

Tu manęs nesupranti. Oho, stipriai, lyg moterys jau savo elgesį pačios labai gerai supranta. Ši frazė vyrui reiškia dar ir tai, kad jis nesugeba suvokti, neva jau toks jausmų analfabetas, kad apskritai tada stebina, kodėl moteris dar su juo – su tokiu kvaileliu...

Visi paliepimai (nunešk, paduok, parvežk), pasakyti įsakmiu tonu. Vyras tikrai ne šuo, dresuoti komandomis jo nereikia. Visko galima gauti paprašius ir gražiai apžaidus. Ir ausiai maloniau, ir santykiuose harmonija. Liepiamoji nuosaka iš moters lūpų pageidautina keliais atvejais – „pabučiuok“ ir „pamylėk“.

Mano mažuti, pupuliuk, katinuk, utiutiū... Kūdikiams tinka, o vyrams – ne. Meilę galima išreikšti pačiais įvairiausiais žodžiais, tačiau tie mažybiniai pasikutenimai atima žadą. Ypač, jeigu pradeda nuolatos kartotis draugų kompanijoje. Kai esate tik dviese – puiku, dar galima ištverti, tačiau nepadauginkite tos saldumo dozės. Vyrui jau ne penkeri. 

Ne, aš tikrai nepykstu. Kurgi ne. Taip vyrai ir patikės. Ir neduok Dieve, jeigu patikės. Nes „nepykstu“ tęsis dar labai ilgai... Moterys turi tokią įdomią savybę pykti ir nesakyti, kad pyksta. To vyrai niekaip nesupras, nes pagalvoję, kad konfliktas baigtas ir galima toliau elgtis meiliai kaip visada, jie rizikuoja būti apšaukti visiškais nesusipratėliais, nejautriais, kuriems į santykius nusispjauti. Jeigu jau netveriate savo kailyje iš nepasitenkinimo, verčiau taip ir pasakykite – „verdu iš pykčio!“

Taip pat skaitykite: 1933-iųjų metų patarimai, kaip elgtis jaunam vyrui šeimoje. Ką galima pritaikyti šiandien?

Tavo mama ir vėl... Vyro mama – šventas dalykas. Bet koks išsakytas žodis vėliau bus panaudotas prieš jus! Damos, ne iš piršto laužtos pasakos apie marčių ir anytų santykius. Visko pasitaiko tame gyvenime, tačiau ir mes, moterys, kartkartėmis perdedame, apkalbėdamos vyro mamą. Jeigu norite jam pasiskųsti dėl kokio menkniekio („tavo mama ir vėl skambinėjo man dešimtis kartų, nes tu neatsiliepei“), verčiau to nedarykite. Geriau tiesiai šviesiai vyrui pasakykite, kad mama jaudinasi, ir jis turėtų jai paskambinti. Užtikrinusios mylimojo ir jo mamos gerus santykius tik laimėsite. 

Ar žinai, kokia šiandien diena? Oooo.... Pirmojo bučinio? Vestuvių metinės? Gimtadienis? O gal kačiuko jubiliejus? Ne visi prisimena tokius dalykus. Ar verta kamuoti savo vyrą ir laukti to teisingo atsakymo? Juolab, kad šiuolaikinėje visuomenėje išties streso, įtampos ir lėkimo su kaupu. Kai kurie dalykai tiesiog išgaruoja iš galvos. Adomas: „Jeigu mano mylimoji dar savaitės pradžioje pasako man: „Žinai, iki mūsų santuokos metinių liko tik kelios dienos“, tuomet aš būsiu pasirengęs tai dienai iš visos širdies. Baisu ir prisipažinti, kad kitu atveju ta data išgaruotų iš galvos...“

Tu niekada... arba Tu visada... Visi teiginiai, prasidedantys šitais žodžiais, nieko gero nereiškia. Nebent norite atsidurti mūšio lauke. Jūsų padarytos išvados, kad vyras kažką daro visada arba niekada, įrodo, kiek ilgau kaupėsi šis nepasitenkinimas. O vyrams tą suprasti yra sunku, kadangi kartais tokie pamąstymai jiems gali būti lyg griaustinis iš giedro dangaus. Taigi, jeigu jūs niekada jam nepasakėte, ką jis daro blogai, žinokite, kad jis visada taip darys ir toliau. 

Ir vėl nepadėjai į vietą puodelio, neišplovei indų, nenuėjai į parduotuvę ir t. t. Priekaištai, priekaištai, priekaištai. Viena vertus, moteris erzina, kad vyras neprisimena tam tikrų dalykų, kuriuos ji kartoja kasdien. Kita vertus, gali būti, jog jūsų išrinktasis to net negirdi. Ypač, kai sakote tai sau po nosimi, skųsdamosi visam pasauliui. Taigi, kalbėkitės atvirai ir paprastai, žiūrėdami vienas kitam į akis. Gali būti, kad jis pagaliau jus išgirs, jeigu pernelyg nepamokslausite ir nerėksite. 

Taip pat skaitykite: Frazės, kurių nereikėtų sakyti vaikui, jei norite jį užauginti laimingą

Tėtuši, tos kelnės buvo laisvesnės. Prisirinkai kilogramų? Vyro svorio reikalai ne ką dramatiškesni nei mūsų, moterų. Ir nors nekorektiška sakyti, kad kažkas priaugo svorio, pasitaisė ar kitaip pasikeitė, dažniausiai artimiems žmonėms tą sakome ir nieko nebijome. Net nesusimąstome, kad tai žeidžia – ir ne tik kilogramai, bet ir toks familiariai vulgarokas kreipinys „tėtuši“. Atvirai? Vyrams tai nepatinka. Ir net labai. 

Tai kiek moterų buvo tavo gyvenime? Nepradėkite temos, kuri baigsis jums abiem labai nemaloniai. Praeities negalime pakeisti, o besiknaisiodami prisiminimuose rizikuojame taip ir likti juose ir dar su skaudžiomis mintimis. Esate kartu šią akimirką, ir tai vienintelis dalykas, kurį reikia žinoti. Kas bus rytoj, nežino nė vienas iš jūsų. Jausmai atsiranda, auga, o kartais, kad ir kaip būtų gaila, išblėsta. Nekamuokite nei jo, nei savęs mintimis „kas būtų, jeigu būtų“.

Tu manai, kad mano draugė gražesnė/geresnė/įdomesnė? Vyrai pastebi moteris ir nė nemano to slėpti. O kad ji -esnė, jūs sugalvojote pati. Dar vienas keistas moterų bruožas – iš anksto padaryti tam tikras išvadas ir dėl to supykti, nors vyras net nespėjo prasižioti. Beje, vyrams labai nepatinka ir tai, kad jūs kitas moteris vadinate ne pačiais gražiausiais žodžiais.

Taip pat skaitykite: 7 ženklai, atskleidžiantys pasyvią agresiją

Trumpas sijonas – „ak, kokia pasileidėlė“, gilesnė iškirptė – „tu pažiūrėk, kokia jos krūtinė nudribusi“, bendrauja su kitu vyru – „ištekėjusi ir šitaip elgiasi, na ir nepasisekė jos išrinktajam“... Stereotipais ir mitais mėtotės jūs, tačiau pačios apmėtytos nenorite būti. Moteriškas pavydas ir liežuvavimas baisiausias dalykas, kurio vyrai nenori nei matyti, nei girdėti, o ir nesupranta, kodėl jūs įžvelgiate tai, ko kartais net nėra. O jei dar vyras pradės ginti apkalbamąją...

Aš truputį vėluosiu. 5 minutes. Nejuokinkit. Dievas sukūrė moterį, kuri yra nuostabi, nepakartojama, žavi, aistringa, seksuali, pašėlusi ir ... (galite įrašyti pačios). Tačiau mes mėgstame vėluoti. O vyrais susierzina išgirdę šią šabloninę frazę. Kad ir kaip bebūtų – jie jus mylim už tai, kokios esame! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius