-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką daryti, kad po vedybų nedingtų seksas? Patyrusių porų patarimai

Taip, žinome nemažai istorijų, kai santuokinis seksas priblėsta, tampa pareiga, nugludintu kelių minučių judesiu lovoje vieną kartą per savaitę. Dažniausiai prieš miegą, su maloniomis išimtimis – ryte. Štai kelios rekomendacijos, kurios neleis tam nutikti.
Pora lovoje
Pora lovoje / 123RF.com nuotr.

1. Tiesiog mylėkitės!

Kaip apetitas ateina bevalgant, taip ir noras mylėtis ateina mylintis. Taip, jūs kartais nenorite, o vyras jau pasirengęs, tačiau visuomet galite užsiminti apie ilgesnę preliudiją ir, labai tikėtina, kad greitai pagausite ir sureguliuosite reikiamą seksui nuotaiką. Tegu ta įžanga primena jums, kaip jus abu įkaitina vienas kito draugija!

2. Nesišaipykite iš partnerio troškimų!

Net jei poroje jūs mėgstate vienas kitą patraukti per dantį, tačiau kai kalba pasisuka apie intymią sferą, visi tampa jautrūs. Puikaus sekso garantas – pasitikėjimas partneriu ir visapusiškas jo palaikymas visur ir visada.

Ir jeigu jūs norite pasijuokti iš jo fantazijos apie seksą senoviniame automobilyje, geriau jau patylėkite.

3. Raskite laiko seksui

Taip, mes visi esame labai labai užsiėmę. Net jeigu tai ir tiesa, pamėginkite visgi nuvogti laiko meilei. Net jeigu dėl to reikėtų ryte anksčiau atsikelti. Ar vakare anksčiau nueiti miegoti (realesnis variantas).

4. Pasitenkinimo nauda

Nereikia gėdytis masturbacijos. Tai puikus laikas tyrinėti savo kūną, atrasti, kas jums patinka, geriau pažinti save, taip pat paeksperimentuoti su sekso žaisliukais. O paskui jau galėsite juos pasiūlyti ir partneriui.

Vida Press nuotr./Moteris lovoje
Vida Press nuotr./Moteris lovoje

5. Atostogaudami mylėkitės dukart dažniau

Arba netgi triskart. Naujos vietos, įspūdžiai ir pramogos – savaime puikus dalykas, tačiau nepamirškite pasimėgauti ir vienas kito draugija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Seksologas: nuo ko priklauso vyrų erekcija ir kodėl jie bent kartą per valandą pagalvoja apie seksą

6. Nenuvertinkite spontaniško sekso

Įslinkite pas mylimąjį ryte po dušu. Kai pareis iš darbo, tempkite į virtuvę, bet ne valgyti, o užsiimti seksu. Jei vyks kokios sporto rungtynės, subtiliai nuo televizoriaus ekrano nukreipkite jo dėmesį į save. Programą sustabdysite ir pažiūrėsite vėliau, o štai aistringą nuotaiką iš naujo užkurti bus sudėtingiau.

Beje, tik nepuoselėkite lūkesčių, kad „vyras nori visada ir visur“. Tokiu atveju labai greitai galite likti kaip pasakos senė su gelda. Ir dozuokite tą spontaniškumą, nes nuolat apie seksą galvojanti moteris vyrui yra nemenkas iššūkis...

7. Seksas neturi būti itin ekscentriškas

Tikrai nepradėkite svarstyti, ar pakanka aistros ir temperamento jūsų seksualiniame gyvenime. Geras seksas neturi daug bendro su laukine aistra, bet užtat labai daug – su sąžiningumu, atvirumu ir susilaikymu nuo pasmerkimo.

8. Retsykiais mylėkitės dažniau nei kartą per dieną

Pavyzdžiui, savaitgaliais. Arba spontaniškai.

9. Nelaukite nakties

Užsiimti seksu galima bet kuriuo paros metu! Ryte, po darbo, žiūrint vakaro šou...

10. Pabandykite kažką naujo

Pasiskaitykite ir pasižiūrėkite įdomesnių sekso pozų, pamėginkite sujaudinti vienas kitą su sekso žaisliukais. Tiesa, tikrai ne viskas gali tikti, tačiau kai kurios pozos ar įaudrinimo būdai gali papildyti jūsų intymaus gyvenimo dienoraštį.

11. Neverskite vienas kito daryti kažką nemalonaus

Nervintis prieš analinį seksą, tačiau norėti pamėginti – tai ne tas pats, kas nenorėti, bet nusileisti partneriui. Ir nereikia tikrai įsižeisti, jei jūs kažką norite pamėginti, o partneris – visai ne.

12. Nesureikšminkite, jei jis kartais irgi nenori

Jeigu tai vyksta dažnai, vadinasi, yra problema, o jei retsykiais – normalu; juk kiekvienas turi teisę tuo metu nenorėti sekso. Nekelkite dramos.

13. Mylėkite savo kūną

Skamba juokingai, tačiau kad seksas būtų išties puikus, reikia mylėti ir save tokį, koks esate tada, kai mylitės. Šalin drovumą ir kompleksus! Jūs laisvas, mylintis ir mylimas žmogus, su kitu – laisvu, mylinčiu ir mylimu žmogumi vienoje lovoje... Visas laikas yra jūsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius