Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vienintelis dalykas, kurio vyrai trokšta labiau nei sekso

Psichologas, konsultuojantis vedusius vyrus, atvirauja, kad jei moterys išgirstų, apie ką jie kalbasi, labai nustebtų. Jo kabinete aptarinėjami visi įmanomi stereotipai, kuriuos moterys susidariusios apie vyrus.
Pora lovoje
Pora lovoje / Vida Press nuotr.

Kodėl vyrai bijo apie tai prasitarti moteriai

Pasak psichologo, vyrai nenori įskaudinti savo moters. Jie nenori su ja ginčytis. Dar labiau jie nenori visko kontroliuoti. Ir jie tikrai nenori „tiesiog sekso“, tačiau desperatiškai trokšta, kad žmona žinotų tiesą apie juos. Ir jiems pasidaro labai liūdna pagalvojus apie tai, kad šios tiesos ji gali taip niekada ir nesuprasti.

Ši tiesa apie tai, kaip vyrus veikia švelnus moters prisilietimas. Deja, moterys net nenutuokia, kokią didžiulę galią jis turi. Kodėl vyrai apie tai nekalba? Tai taip paprasta ir jautru, kad „jie nedrįsta apie tai net užsiminti. Jie bijo pasirodyti pernelyg silpni ir baiminasi moters reakcijos į šią jų silpnybę.

Ši akimirka emociškai tokia stipri, kad vyras netenka amo. Tarsi gerklėje užstringa gniužulas, sukeliantis pojūtį, kad jis ne vienas ir eina teisingu keliu.

Kodėl jiems tai svarbu? Švelnus moters prisilietimas – oda prie odos – ženklas, kad moteris juos priima ir palaiko. Kai moteris švelniai prisiliečia, tai vyrams suteikia pasitikėjimo savimi, jų pasaulis akimirksniu pasikeičia.

Ši akimirka emociškai tokia stipri, kad vyras netenka amo. Tarsi gerklėje užstringa gniužulas, sukeliantis pojūtį, kad jis ne vienas ir kad eina teisingu keliu. Vyrams labai reikia žinojimo, kad yra mylimi.

Štai kokį poveikį vyrams turi moters meilė, apie kurią svajoja kone kiekvienas. Viskas taip paprasta. Meilės ir palaikymo. Ir nieko daugiau.

Vida Press nuotr./Pora
Vida Press nuotr./Pora

Kaip šią akimirką aprašo patys vyrai

„Mes žiūrėjome filmą. Ji padėjo ranką ant mano kelio, pažvelgė į mane, nusišypsojo ir pasakė: „Džiaugiuosi, kad atvedei mane čia, ačiū.“

„Ji pliaukštelėjo man per užpakalį, sukikeno ir pavadino mane eržilu.“

„Ji kedeno pirštais mano viršugalvį apie dvi minutes. Tylėdama. Tai buvo nuostabu.“

„Ji palietė mano petį ir sušnibždėjo: „Tu toks geras tėvas ir vyras. Myliu tave už tai.“

„Kai jai pasiūliau savo atostogų variantą, ji paėmė mane už rankos ir pasakė: „Po velnių, aš dievinu tave.“

„Aš vairavau, o ji tiesiog ištiesė ranką ir pakedeno mano sprandą. Taip švelniai, kad beveik pradėjau murkti.“

Ji prisiglaudė prie manęs ir ištarė: „Tu visada toks šiltas.“

Taigi kodėl vyrai nedrįsta pasakyti, ko jie iš tiesų nori iš moters? Jie mano, kad moteris iš jų šaipysis. Juk tai „nevyriška“. Pernelyg pažeidžiama. Moterį gali prajuokinti, kad jos paprastas prisilietimas užgniaužia vyrui kvapą.

Todėl psichologas pataria moterims leisti savo vyrui būti pažeidžiamam. Parodyti vyrui, kad jis gali nesidrovėti šio savo poreikio ir kuo dažniau jį liesti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius