Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrai, kurių geriau nepastebėti

Ne su visais jūsų dėmesio trokštančiais vyrais verta susitikinėti. Ir ne todėl, kad mama kreivai žiūri ar draugės pirštą prie smilkinio sukioja. Kai kurie vyriškos lyties individai tiesiog nesutverti santykiams – ir tai plika akimi matyti. Visiems. Bet ne jums.
Ar tau reikia metroseksualo?
Ar tau reikia metroseksualo?

Taigi, štai atmintinė, kad kitą kartą nesuklystumėte: 10 vyrų tipų, kuriuos geriau aplenkti iš tolo.

Mamytės sūnelis. Viskas aišku iki skausmo – jis niekaip negali prisiimti atsakomybės ir nuspręsti, ko nori ir ką gali, tad ieško stiprios moters, kad galėtų po jos sijonu pasislėpti, jei kas. Kažkodėl su juo viskas gana gražiai prasideda, bet baigiasi ašaromis ir dantų griežimu.

Amžinas berniukas. Jis taip nepasitiki savimi, kad iki senatvės ieškos savo jaunystės ir grožio patvirtinimų. Ir kai jūs sėdėsite namie apsižliumbusi su dviem rėkiančiais mažamečiais, jis ramiausiai šuoliuos per klubus, kad galėtų išvengti tos įgrisusios rutinos.

Chroniškas mergišius. Jis nuolat gieda tą pačią giemelę: praeitis nesiskaito, tų moterų buvo daug, kol štai sutikau Tave! Ir jūs, aišku, patikite. O paskui jis aiškinasi, kad myli tik jus, o tos atsitiktinės mergužėlės, tas netikėtas seksas su jomis – argi tai kažką reiškia?

Karjeristas – darboholikas. Jis ir lovoje gulėdamas su jumis mielai atsakys į dalykinius skambučius ir viena ranka glamonėdamas tamstos krūtį, išsiaiškins, kam, ką ir už kiek parduoti.

Verksnys. Dažniausiai moterys tiesiog veržiasi priglausti jo galvą prie savo peties ir leisti išsiverkti, koks netobulas pasaulis ir kaip jo niekas nesupranta. Jis kenčia nuo krūvos blogų įpročių ir keletos neurozių, tačiau atsiranda moteriškių, kurios laiko savo pareiga vesti tokį žliumbiką per gyvenimą.

Metroseksualas. Su juo visada turėsite būti antrajame plane. Ir į veidrodį jis žvilgčios dukart dažniau nei jūs. Ir jo grožio priemonių vonios lentynėlėje bus dvigubai daugiau. Ir jis dažnai klaus, ar gerai atrodo. Ne tik jūsų.

Adrenalino narkomanas. Jis negali gyventi ramiai: jam visą laiką reikia nardyti, šokinėti, kopti, šliuožti, važiuoti ar skristi. Be to, ir santykiuose jis ieško ekstrymo. Pagalvokite, ar su tokiu vyru nepavargsite: teks pamiršti jaukius vakarus namie.

Lošėjas. Azartiniai ar pusiau azartiniai žaidimai – jo arkliukas. Ir jiems visiškai negaila pinigų. Tiek savo, tiek jūsų.

Svetimas vyras. Na, visko gyvenime nutinka, bet kartais ne pro šalį paklausyti žilagalvių protėvių pamokymų, kad savo laimės ant svetimos nelaimės pamatų nepastatysi.

Patologiškas pavyduolis. Jis pavydi jūsų net stulpui. Gali iškelti sceną viešoje vietoje dėl to, kad, jo manymu, per ilgai žiūrėjote į padavėją. Paskui mušasi į krūtinę, gailisi ir lieja ašaras. Iki kito karto.

Dar viena įdomi kai kurių moterų savybė – įtikinėti save ir kitus, kad jos išrinktais tik „truputį“, tik „vos vos“ ir tik „retkarčiais“ panašus į kokį nors visiems iki kaulų smegenų pažįstamą tipažą. O be to, jis ją taip myli, kad tikrai pasikeis. Cha, tikrai tuo tikite?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius