Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 11 20

32-ąją nėštumo savaitę gimusio sūnelio istoriją prisiminusi Rūta: kiekvienam iš ankstukų tėvų reikėtų pastatyti paminklą

Zarasų rajone kartu su vyru ūkininkaujanti bei apie laimę gyventi kaime „Instagram“ pasakojanti Rūta Kanapeckienė – trijų mažų vaikų mama. Antrasis sūnelis – ankstukas, kurio gimimo istorija itin dramatiška.
Kamilis
Kamilis / Asmeninė nuotr.

Lapkričio 17 d. minint Pasaulinę neišnešiotų naujagimių dieną ji sutiko prisiminti šią istoriją – portale 15min publikuojame dalį jos „Instagram“ įrašų, pasakojančių apie 32-ąją nėštumo savaitę įvykusį gimdymą ir pirmąjį sūnelio mėnesį, kurį jis praleido Vilniaus universiteto ligoninėje Santaros klinikose.

„Kamilis gimė 2021 m. sausio 17 d., tačiau į namus grįžome tik beveik po mėnesio, vasario 12 d. Nors pradžia buvo sudėtinga, bet galiu tik pasidžiaugti, kad vėliau viskas ėjosi gerai. Jau sulaukęs vienerių Kamilis pagal savo raidą buvo pralenkęs bendraamžius. Mūsų šypsenėlė, kaip vadiname Kamilį, domisi absoliučiai viskuo, o labiausiai visais vyresnio brolio ir jaunesnės sesės žaislais. Nepaleidžia ir vieno tėtės į darbus – mėgsta palaikyti jam kompaniją traktoriuje“, – apie kitų metų sausį trejų metų gimtadienį švęsiantį sūnelį pasakojo Rūta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius