-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suplanuota „mėsopauzė“, arba Santuokos tvirtumo išbandymo eksperimentas

Dar net nebuvo karščių, o man jau trinktelėjo per smegenis – kodėl gi nepamėginus pažiūrėti, koks bus poveikis savijautai, jeigu bent mėnesį nevalgysiu mėsos ir baltų miltų patiekalų. Taip įsivažiavau, kad net pamiršau, jog maitinuosi su apribojimais – tiek visko atradau. Bet ir praradau.
Rūkyti mėsos gaminiai
Rūkyti mėsos gaminiai / 123RF.com nuotr.

Panašaus iššūkio buvau griebusis prieš kelerius metus. Tada savo sistemą pavadinau KMM, kas reiškia visai ne Karšta Meilė Melnragėje, o mėnuo be Kavos, Mėsos ir Miltų. Nebepamenu, kaip jaučiausi, tik išsinešiau iš to eksperimento tris faktus: 1) buvo sunkoka kavą keisti arbata (nors ją irgi mėgstu) – kokią savaitę stovėdavau redakcijoj prie kavos aparato, kai kolegos darydavosi kavos, ir tiesiog uosdavau tą kvapą, 2) nemaniau, kad pritrauksiu netolerantiškų mano pasirinkimui žmonių, kurie puls į akis įrodinėti, ko aš čia taip sublūdau, „gi mėsos žmogui reikia“ ir 3) suvokiau, kad visgi turiu valios – pavyko nenusidėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius