-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Grietinėlė“ 41 puslapis

Ledai su riešutais

Ledai su riešutais 5 asm.

1. Elektriniu plakikliu plakite kiaušinių trynius, cukrų, vanilinį cukrų ir kakavos miltelius, kol susidarys puri ir beveik balta masė. 2. Kitame puodelyje iki standžios masės išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę. 3. Rieš...
Įdaryti pomidorai

Įdaryti pomidorai 2 asm.

1. Pomidorus nuplaukite, nupjaukite viršūnėles, vidų išskobkite. 2. Agurką padalykite į keturias dalis, žievelę dekoratyviai nupjaukite juostelėmis, vidų irgi išskobkite. 3. Česnaką nulupkite ir smulkiai sukapokite. 4. Ožkų pieno sūrį sutrinkite...
Ledai su maskarpone ir uogomis

Ledai su maskarpone ir uogomis 5 asm.

1. Kiaušinius gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada atskirkite trynius nuo baltymų ir trynius su cukrumi išplakite iki vientisos purios masės. 2. Maskarponę sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir citrinų sultimis, šluotele įplakite...
Ledai su mėtomis

Ledai su mėtomis 5 asm.

1. Mėtas nuplaukite, nusausinkite, lapelius nuskabykite, kelis gražius palikite papuošti, kitus susmulkinkite. 2. Pieną ir neriebią grietinėlę supilkite į nedidelį puodelį, ten sumeskite pusę mėtų, suberkite cukrų ir užkaitinkite. Tada puodelį...
Balandėliai su varške ir alyvuogėmis

Balandėliai su varške ir alyvuogėmis 5 asm.

1. Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir pakepinkite svieste, iki dailiai apskrus, tada suberkite žiedeliais pjaustytus porus, labai gerai nuvarvintus, nusausintus ir susmulkintus saulėje džiovintus pomidorus, dar 8 min. patroškinkite – porai turi...
Porų sriuba

Porų sriuba 3 asm.

1. Porą nuplaukite, supjaustykite griežinėliais. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite. 2. Pievagrybius nuplaukite, nulupkite, susmulkinkite. 3. Keptuvėje karštame svieste pakepinkite svogūnus ir česnakus. Kai šie suminkštės, suberkite...
Varškės skanėstas

Varškės skanėstas 6 asm.

1. Želatiną užpilkite trupučiu šalto virinto vandens ir palikite, kad išbrinktų. 2. Išlydytą sviestą iki vientisos masės išplakite su cukrumi, nutarkuotomis citrinų žievelėmis, sultimis, vaniliniu cukrumi, 50 ml grietinėlės. 3. Varškę pertrinkite...
Trinta salierų sriuba

Trinta salierų sriuba 4 asm.

1. Salierus nuplaukite, susmulkinkite. Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Pievagrybius nulupkite, susmulkinkite. 2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, apkepinkite svieste, pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatais, suberkite salierus,...
Sočiosios bulvės

Sočiosios bulvės 3 asm.

1. Bulves nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu ir išvirkite pasūdytame vandenyje. 2. Atvėsintas bulves įpjaukite, vidų išskobkite ir sumaigykite šakute. 3. Išskobtą bulvių masę krėskite į plakti skirtą indą, ten pat krėskite virtus ryžius,...
Bulvės su vištienos ir grybų įdaru

Bulvės su vištienos ir grybų įdaru 5 asm.

1. Bulves nuskuskite, išpjaukite vidurį, kad gautumėte valteles. 2. Vištų krūtinėles supjaustykite nedideliais gabalėliais, įtrinkite vištienos prieskoniais ir trumpai palikite, kad prieskoniai įsigertų. 3. Grybus išvalykite, nuplaukite,...
Įdaryti makaronai

Įdaryti makaronai 3 asm.

1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, bet jokiu būdu nepervirkite, kad neprarastų formos. 2. Špinatus perrinkite, kotelius nupjaukite, lapus suplėšykite. 3. Česnakus nulupkite, sukapokite, pakepinkite svieste. Kai jie dailiai pagels,...
Lašišų putėsiai

Lašišų putėsiai 2 asm.

1. Želatiną užpilkite pienu ir palikite, kol išbrinks. 2. Lašišų filė susmulkinkite, užpilkite neriebia grietinėle ir pakaitinkite, bet neužvirkite. Tada ataušinkite. 3. Želatiną ištirpinkite, supilkite į lašišų ir grietinėlės masę, viską...
Bulvių apkepas su vištiena

Bulvių apkepas su vištiena 4 asm.

1. Vištienos filė išvirkite ir smulkiai suplėšykite šakute. Svogūnus ir česnakus susmulkinkite, morkas supjaustykite kubeliais. 2. Vištieną su smulkintomis daržovėmis apkepkite aliejuje. Įberkite miltų, žiupsnelį druskos, pipirų, išmaišykite ir...
Lietiniai su maskarpone

Lietiniai su maskarpone 5 asm.

Paruoškite lietinių tešlą: dubenyje gerai išmaišykite persijotus kvietinius miltus, išplaktus kiaušinius, truputį šilto pieno. Tada supilkite lydytą sviestą, likusį pieną, nepamirškite tešlos pasūdyti. Tešlą iki vientisos masės išplakite...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius