-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Kokosų drožlės“ 4 puslapis

Šokoladiniai keksiukai su „Raffaello“ saldainiais

Šokoladiniai keksiukai su „Raffaello“ saldainiais 5 asm.

Šokoladiniai keksiukai su siurprizu viduje. Tiesiog nuostabūs. Viduje gana drėgni su tirpstančiais burnoje pieniško šokolado gabalėliais ir „Raffaello“ saldainiais.
Žaliavalgiškas aguonų ir kokosų „varškės“ tortas

Žaliavalgiškas aguonų ir kokosų „varškės“ tortas 6 asm.

Aguonas užmerkite iš vakaro. Migdolų ir anakardžių riešutus pamirkykite apie dvi valandas. Džiovintas datules apie pusvalandį. Visus pagrindui skirtus produktus sumalkite elektriniu smulkintuvu ir gauta mase išklokite torto formos dugną. Aguonų...
Greitai pagaminami saldūs „apsnigti“ kąsneliai

Greitai pagaminami saldūs „apsnigti“ kąsneliai 4 asm.

Varškę sukrėskite į dubenėlį, supilkite kondensuotą pieną, suberkite aguonas, abrikosus (išmirkytus ir smulkiai supjaustytus), pagardinkite cinamonu ir  kardamonu. Gerai išmaišykite.  Avižinius sausainius sutrupinkite iki smulkių trupinių. Jei...
Morkų tortas su riešutais ir maskarponės kremu

Morkų tortas su riešutais ir maskarponės kremu 12 asm.

Kokoso drožles, sezamų sėklas ir žemės riešutus apkepinkite. Žemės ir graikinius riešutus šiek tiek pasmulkinkite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, soda ir druska. Kitame inde morkas sumaišykite su riešutais, kokosais, sėklomis ir...
Naminiai „Bounty“ batonėliai

Naminiai „Bounty“ batonėliai 10 asm.

Plokščią padėklą ar kitokį indą išklokite kepimo popieriumi. Dubenyje sumaišykite kokoso drožles, saldintą sutirštintą pieną ir miltelinį cukrų. Masė turi būti lipni ir drėgna. Drėgnais delnais suformuokite pailgus maždaug 5–7 cm ilgio ritinėlius...
Aštrus bulvių vyniotinis

Aštrus bulvių vyniotinis 4 asm.

Pirmiausia pasigaminkite įdarą: bulves išvirkite, nulupkite, sutrinkite su kokosu, sezamo sėklomis, cukrumi, imbieru, smulkintu čili pipiru, kalendra ir druska. Dubenyje sumaišykite miltus, maltus čili pipirus, sviestą. Lėtai pilkite vandenį, maiš...
Traškūs dribsniai su mėlynėmis

Traškūs dribsniai su mėlynėmis 2 asm.

Plastikiniame dubenėlyje sumaišykite dribsnius, riešutus, džiovintus vaisius. Įberkite cinamono, vanilės, kokosų drožlių. Nedideliame puodelyje virš garų ištirpykite medų. Sumaišykite su aliejumi, įspauskite kelis lašus citrinos sulčių ir tolygiai...
Kokosiniai vafliai

Kokosiniai vafliai 6 asm.

Į dubenį sudėkite vienodos kambario temperatūros sutirštintą saldintą pieną ir sviestą. Išplakite elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Įmaišykite kokosų drožles. Kitame dubenyje iki standžių putų elektriniu plaktuvu suplakite riebią grietinėlę....
Kakavinės snaigutės

Kakavinės snaigutės 6 asm.

Miltus, kakavos ir kepimo miltelius, vanilinį cukrų persijokite per sietelį į dubenį. Į miltus supilkite lydytą sviestą, suberkite kokosų drožles, supilkite plaktus kiaušinių trynius ir suminkykite tešlą. Ją susukite į maistinę plėvelę ir 30 minuč...
Pyragas su persikais

Pyragas su persikais 4 asm.

Tešlai trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus. Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaiš...
Kokosiniai saldainiai su braškėmis

Kokosiniai saldainiai su braškėmis 6 asm.

Savo gamybos saldainiais galite nustebinti savo svečius... Ant silpnos ugnies maišydami virkite pieną su 200 g. cukraus apie 30 min. kol sutirštės. Įdėkite grietinėlę ir maišydami kelias minutes pavirkite. Atskirame inde išsukite kiaušinį su 2 š...
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis

Saldus maskarponės sūrio vyniotinis 6 asm.

Sausainius sutrinkite su trintuve. Suberkite kakavos miltelius ir gerai išmaišykite. Šiltame vandenyje ištirpinkite cukrų, supilkite konjaką. Cukraus sirupą supilkite į sausainių - kakavos masę ir užminkykite tešlą. Tešla tolygiai paskirstoma...
Šakočio skanėstas su baltuoju šokoladu

Šakočio skanėstas su baltuoju šokoladu 8 asm.

Desertas puriu viršumi yra tarsi užklotas sniegu... Ir tirpstantis burnoje, ir skanus, ir sotus...

Šokoladiniai keksiukai

Šokoladiniai keksiukai 6 asm.

Miltus su kepimo milteliais persijokite į gilų dubenį. Suberkite cukrų, kokosų drožles ir gerai išsukite. Šokoladą sulaužykite gabaliukais, sumeskite į karščiui atsparų  indą ir išlydykite vonelėje virš garų.  Bananus sutrinkite šakute, sumaiš...
Šokoladinė „granola“

Šokoladinė „granola“ 4 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 ºC temperatūros. Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, kokosų drožles, migdolų plokšteles, sezamų ir moliūgų sėklas, saulėgrąžas, rudąjį cukrų, druską ir cinamoną. Nedideliame prikaistuvyje ištirpinkite medų. Sumaiš...
Bora bora kukuliai

Bora bora kukuliai 5 asm.

Kokoso drožles sumaišykite su paprikos milteliais ir druska. Įkaitinkite keptuvę ant kaitrios ugnies, suberkite kokoso drožles ir pakepinkite vis vartydami, kad nesudegtų, bet paskleistų malonų kvapą. Atidėkite į šalį atvėsti. Ananasą sumalkite...
Lęšių sausainiai su sezamais

Lęšių sausainiai su sezamais 6 asm.

Visus ingredientus sumaišykite dubeny. Šaukšteliu kabinkite tešlą, ir rankomis suformuokite plokščius sausainėlius. Dėkite juos į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą. Kepkite orkaitėje iki kol sausainukai paruduos, apie 15-20 minučių 170-180...
Kokosiniai rutuliukai su aguonomis

Kokosiniai rutuliukai su aguonomis 6 asm.

Sumaišykite visus ingredientus rankomis. Paimkite gabalėlį tešlos į ranką ir formuokite rutuliukus. Sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir 15–20 min. pašaukite į iki 160–170 °C įkaitintą orkaitę. Stebėkite, kad rutuliukai nesudegtų....
Šokoladu glaistyti bananai

Šokoladu glaistyti bananai 12 asm.

Padėklą ar didelę lėkštę išklokite kepimo popieriumi. Atidėkite į šalį. Juodąjį šokoladą ištirpinkite ant „garų vonelės“: kaitinkite nuolat maišydamos, kol šokoladas virs vientisa mase. Išjunkite ugnį, tačiau dubenėlį su šokoladu palikite ant puodo (...
Biskvitinis pyragas

Biskvitinis pyragas 6 asm.

Kiaušinių trynius kruopščiai atskirkite nuo baltymų. Baltymus atšaldykite, suberkite pusę kiekio cukraus ir išplakite iki standžių putų. Kiaušinių trynius su likusiu cukrumi ir žiupsneliu druskos plakite, kol cukrus visiškai ištirps, o masė kelis...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius