Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Sojų padažas“ 9 puslapis

Egzotiškos salotos

Egzotiškos salotos 3 asm.

1. Imbierą, aitriąją papriką ir česnakus smulkiai sukapokite ir pakepinkite karštuose riebaluose. 2. Saldžiąją papriką perpjaukite per pusę, išvalykite, supjaustykite nedideliais kubeliais ir pakepinkite, kol suminkštės. 3. Tada supilkite sojų...
Rytietiškos daržovės su vištiena

Rytietiškos daržovės su vištiena 3 asm.

1. Ryžių makaronus paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės, nuvarvinkite ir padėkite šiltai. 2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir sumulkinkite.  3. Salierus ir papriką nuplaukite, susmulkinkite. 4. Aitriąją papriką ir česnakus nuplaukite,...
Marinuoti baklažanai

Marinuoti baklažanai 3 asm.

1. Baklažaną nuplaukite, supjaustykite pailgomis juostelėmis ir sudėkite į karščiui atsparų kiaurasamtį. 2. Salierus nuplaukite, padalykite į kelias dalis, sudėkite į kiaurasamtį. 3. Kiaurasamtį su daržovėmis pakabinkite virš puodo su verdančiu...
Rytietiška vištiena

Rytietiška vištiena 3 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais, sudėkite į indą, užberkite cukraus, užpilkite tamsiu sojų padažu ir apšlakstykite ryžių actu. Viską gerai išmaišykite ir pamarinuokite apie 15 min. 2. Paruoškite...
Aštri žuvis

Aštri žuvis 3 asm.

1. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, padalykite į tris gabalėlius ir sudėkite į plokščią lėkštę. 2. Nedideliame indelyje sumaišykite kapotus žalumynus, česnakus, pipirus ir įtrinkite mišiniu žuvų gabalėlius. 3. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę,...
Rytietiškos salotos

Rytietiškos salotos 3 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite juostelėmis, įtrinkite apelsininiais pipirais, apšlakstykite „Vorčesterio“ bei sojų padažais ir valandai palikite, kad pasimarinuotų. 2. Marinuotą vištieną iš visų pusių apkepkite karštuose...
Lašiša su grybais ir porais

Lašiša su grybais ir porais 3 asm.

1. Pirmiausia paruoškite marinatą: imbierus sutarkuokite ir sumaišykite su išspaustomis apelsinų sultimis, sojų padažu, sezamų aliejumi, klevų sirupu ir nutarkuota apelsino žievele. Marinatą užvirinkite ir atvėsinkite. 2. Lašišą nuplaukite,...
Pikantiški viščiukų sparneliai

Pikantiški viščiukų sparneliai 4 asm.

1. Sumaišykite marinatui skirtus produktus, išspauskite česnako skilteles. 2. Viščiukų sparnelius nuplaukite, nusausinkite, nukarpykite galus, nes jie paprastai sudega. 3. Sudėkite sparnelius į tvirtą polietileno maišelį, supilkite marinatą, užriš...
Aromatingas kiaulienos kepsnys

Aromatingas kiaulienos kepsnys 4 asm.

1. Plastikiniame maišelyje sumaišykite marinato produktus, sudėkite mėsą ir 2 val. palaikykite šaldytuve. 2. Sumaišykite glajaus produktus. Kepkite mėsą ant grotelių, kelis kartus patepkite glajumi, baigdama kepti pabarstykite druska. 3. Tiekite...
Pikantiškos vištienos salotos

Pikantiškos vištienos salotos 6 asm.

1. Vištieną supjaustykite pailgais gabalėliais, pagal skonį berkite druskos, nedidelį žiupsnelį aitriosios paprikos miltelių, smulkiai sukapotų česnakų, gerai išmaišykite. Sukrėskite vištieną į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite, kol gražiai...
Kiniškos sojų varškės salotos

Kiniškos sojų varškės salotos 4 asm.

1. Sojų varškę supjaustykite didesniais kubeliais. Panardinkite juos 1–2 min. į verdantį vandenį. Išgriebkite, nusausinkite ir berkite į keptuvę su 2 šaukštais įkaitinto sezamo aliejaus. Kepkite, kol gražiai apskrus. 2. Pievagrybius ir porus...
Vyniotinis su mangais

Vyniotinis su mangais 3 asm.

1. Abrikosus per naktį mirkykite vandenyje, tada nuspauskite ir susmulkinkite. 2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite, įpjaukite, išskleiskite, pamuškite, pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais. 3. Per vištienos filė vidurį berkite smulkintų...
Vištiena ant iešmelių

Vištiena ant iešmelių 3 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite pailgais gabalėliais, įtrinkite pipirų mišiniu ir sumeskite į plokščią indą. 2. Nedideliame indelyje medų sumaišykite su sojų padažu, ryžių actu ir traiškyta česnako skiltele. 3. Gautu marinatu...
Salotos su vištiena ir parmezanu

Salotos su vištiena ir parmezanu 3 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, padalykite į kelias dalis ir sudėkite į negilų dubenį. 2. Atskirame indelyje sumaišykite kapotus česnakus, austrių, sojų padažus, aitriųjų paprikų pastą, citrinų sultis, aliejų, prieskonines žoleles ir tarkuotą...
Kiaulpienės su lašišomis ir smidrais

Kiaulpienės su lašišomis ir smidrais 3 asm.

1. Visus salotų lapelius nuplaukite, nusausinkite, pusvalandį palaikykite šaldytuve sandariame inde, didesnius suplėšykite ir išdėliokite į lėkštes. 2. Ant viršaus dėkite lašišų griežinėlių, berkite nuvarvintų alyvuogių. 3. Pomidorus nuplaukite,...
Suktinukai su šonine

Suktinukai su šonine 4 asm.

1. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite kvadratėliais ir sudėkite į gilesnį dubenį. 2. Česnakus sutraiškykite, sumaišykite su austrių, sojų padažais, citrinų sultimis ir garstyčiomis. 3. Žuvies gabalėlius aptepkite paruoštu padažu ir bent...
Vištienos salotos

Vištienos salotos 4 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonyčiais gabalėliais ir įtrinkite vištienos prieskoniais. 2. Svogūną ir česnaką nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite aliejuje. 3. Kai svogūnas dailiai pagels, sumeskite nuplautus ir...
Kiaulienos kepsnys

Kiaulienos kepsnys 4 asm.

1. Pirmiausia paruoškite marinatą: česnakus susmulkinkite ir sumaišykite su aliejumi, sojų padažu, klevų sirupu, ananasų sultimis ir nurodytais prieskoniais. 2. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, įtinkite druska ir pipirais, dėkite į sandarią rankovę,...
Kiniška vištiena

Kiniška vištiena 4 asm.

1. Viščiukų krūtinėles supjaustykite kubeliais. 2. Dubenyje suplakite kiaušinį, sudėkite vištieną, įmaišykite miltus, krakmolą ir sojų padažą, įpilkite šlakelį aliejaus. Gerai išmaišykite. Jei vištienos gabalėliai labai sulipę, įberkite šiek tiek...
Sojų varškės sūrio užkandėlė

Sojų varškės sūrio užkandėlė 2 asm.

1. Sojų varškės sūrį supjaustykite stambesniais kubeliais. 2. Paruoškite marinatą: supilkite citrinų sultis, sojų padažą, smulkiai tarkuotą imbierą, rudąjį cukrų, druską. Gerai išmaišykite. Į sandariai uždaromą indą suberkite sojų kubelius, kruopšč...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius