Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Blyneliai - visi receptai 3 puslapis

Blyneliai su keptais obuoliais

Blyneliai su keptais obuoliais 4 asm.

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite miltus ir gerai išsukite, kad neliktų gumulų. 2. Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus ir per visą jos skersmenį iškepkite blynus. 3....
Polentos blyneliai

Polentos blyneliai 5 asm.

1. Sultinį supilkite į didesnį puodą, užvirinkite, tada palengva plakant šluotele, kad nesusidarytų gumulėliai, supilkite kukurūzų miltus. 2. Vis maišydamos, kad nepridegtų, košę virkite apie pusvalandį – gerai išvirusi ji turi kristi nuo šaukšto...
Ryžių blyneliai

Ryžių blyneliai 4 asm.

1. Ryžius išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, įdėkite sviesto, uždenkite puodelį dangčiu ir palikite, kad atvėstų. 2. Moliūgą nuplaukite, nulupkite, minkštimą sutarkuokite smulkia trintuve ir sumaišykite su ryžių koše. 3. Į ryžių ir moliūgų...
Puošnūs bulviniai blyneliai

Puošnūs bulviniai blyneliai 2 asm.

1. Bulves sutarkuokite burokine trintuve, truputį pasūdykite ir iškepkite nedidelius apvalius blynelius. Sudėkite juos į lėkštę. 2. Ant kiekvieno blynelio uždėkite po šaukštą grūdėtos varškės ir po šaukštelį ikrų. Patiekti blynelius galima ir karš...
Bananiniai blyneliai

Bananiniai blyneliai 3 asm.

1. Vieną bananą sumaigykite šakute, kitą supjaustykite kubeliais. Kiaušinius suplakite su cukrumi, pienu, sviestu ir sumaišykite su bananais. 2. Suberkite miltus, kepimo miltelius, druską, sodą, viską gerai sumaišykite. Keptuvėje ant įkaitinto...
Blyneliai su sirupu ir obuoliais

Blyneliai su sirupu ir obuoliais 4 asm.

1. Puode užvirkite pieną ir atvėsinkite. 2. Sausoje keptuvėje paskrudinkite manų kruopas, kol švelniai paruduos. Dubenyje sumaišykite pieną, miltus, trynį ir manų kruopas – maišykite, kol neliks gumuliukų. Palikite tešką pusvalandžiui pastovėti....
Cukinijų ir baklažanų blyneliai su varške

Cukinijų ir baklažanų blyneliai su varške 3 asm.

1. Cukiniją ir baklažaną supjaustykite kubeliais. Bulvę sutarkuokite, česnaką susmulkinkite ir sumaišykite su cukinijų ir baklažanų kubeliais. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Suberkite miltus, pipirus, žalumynus ir šiek tiek pasūdykite. Viską...
Užgavėnių blynai

Užgavėnių blynai 5 asm.

1. Kiaušinius išplakite dubenyje. 2. Supilkite pieną ir dribsnius, išmaišykite, tada suberkite miltus, išplakite mikseriu ir įpilkite vandens. 3. Kepkite blynus keptuvėje ir patiekite su saldintu tirštintu pienu. Skanaus :)
Varškės blyneliai

Varškės blyneliai 4 asm.

Kiaušinį išplakite su paprastu ir vaniliniu cukrumi, sudėkite varškę (aš viską plaku blenderiu), druską ir gerai išplakite. Sudėkite miltus, kepimo miltelius, supilkite pieną ir dar kartą viską gerai išplakite. Kepkite įkaitintoje keptuvėje (ne...
Desertiniai blyneliai

Desertiniai blyneliai 4 asm.

1. Cukrų išplakite su kiaušiniais (geriau mikseriu). Į plakinį sukrėskite natūralų jogurtą ir vėl viską išplakite. 2. Miltus, kakavą ir kepimo miltelius įsijokite į plakinį. Taip pat supilkite lydytą sviestą, kad blynai labai neprisigertų riebalų....
Patys greičiausi blynai

Patys greičiausi blynai 2 asm.

1. Kiaušinius išplakite su paprastu ir vaniliniu cukrumi. 2. Varškę atskirai pertrinkite ir sudėkite į kiaušinius. Gerai išmaišykite.   3. Supilkite pieną ir vėl išmaišykite. Suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite iki vientisos masės. 4....
Blynų suktinukai „Kriauklelės“

Blynų suktinukai „Kriauklelės“ 6 asm.

1. Kiaušinius išplakite su pienu, supilkite sviestą, suberkite miltus, druską, kepimo miltelius ir gerai išplakite. Tešlą palikite pastovėti nors pusvalandį. 2. Blynus kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių. Dešrą ir cukiniją...
Manų košės blynai

Manų košės blynai 2 asm.

1. Išvirkite manų košę, kiaušinį suplakite su cukrumi. Kai košė pravės, sudėkite į ją likusius produktus ir gerai išmaišykite. 2. Skardą patepkite aliejumi, formuokite blynelius ir kepkite orkaitėje, kol pagels. Valgykite su uogomis. Recepto...
Kokosiniai morkų blynai

Kokosiniai morkų blynai 4 asm.

1. Morkas sutarkuokite smulkiausia tarka. 2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol ištirps. 3. Sodą užgesinkite kefyru ir pilkite į kiaušinių plakinį. Supilkite aliejų ir sudėkite morkas, gerai viską išmaišykite. 4. Kitame dubenyje sumaišykite...
Grikių blynai

Grikių blynai 4 asm.

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska ir pienu. 2. Įmaišykite sodą, varškę ir miltų masę. 3. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite po šaukštą tešlos į keptuvę. Kepkite kiekvieną blyno pusę, kol gražiai paruduos. SKANAUS! Recepto autorė Jū...
Nėriniuoti sniego blynai

Nėriniuoti sniego blynai 4 asm.

1. Kiaušinį suplakite su cukrumi ir druska, suberkite miltus. 2. Ištirpinkite sviestą, kartu supilkite į tešlą ir išmaišykite. 3. Pieną sumaišykite su vandeniu ir po truputį  skieskite tešlą, kol ji taps skystos grietinės konsistencijos. 4. Tešlą...
Blynai su džiovintais vaisiais

Blynai su džiovintais vaisiais 4 asm.

1. Inde, įstatytame į karšto vandens vonelę, ištrinkite mieles su cukrumi, 1 stikline šilto pieno ir stiklinės miltų. Kildinkite 15 min. 2. Tada supilkite likusį pašildytą pieną, įmaišykite kiaušinių trynius, ištirpintą sviestą, miltus, išplaktus...
Blynai su salierais

Blynai su salierais 2 asm.

1. Salierus susmulkinkite. Česnaką sutrinkite. 2. Avižinius dribsnius 15 min. pamirkykite sultinyje. 3. Visus produktus suberkite į gilų dubenį, sumaišykite, kad gautųsi vientisa tešla, ir jau galite kepti. Recepto autorė Jovita Simanaitytė
Avižinių dribsnių blyneliai su uogomis

Avižinių dribsnių blyneliai su uogomis 4 asm.

1. Avižinius dribsnius užpilkite stikline šilto vandens ir palikite išbrinkti 2–3 val. 2. Uogas užpilkite cukrumi ir palaikykite 1–2 val. 3. Į išbrinkusius dribsnius įmuškite kiaušinį, suberikite miltus, druską bei uogas ir viską gerai išmaiš...
Blyneliai su mėlynėmis

Blyneliai su mėlynėmis 6 asm.

1. Išlydykite sviestą, palaukite, kol atauš, tuomet įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, suberkite paprastą ir vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišykite (gali praversti mikseris). 2. Sudėkite miltus ir išmaišykite iki tirštos, bet ne per tirštos...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius