Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokosai - visi receptai 2 puslapis

„Shuku Shuku“ desertas

„Shuku Shuku“ desertas 3 asm.

Abdulas aiškino, kad pats daug negamina, tačiau visada mėgsta valgyti skanų Nigerijos maistą. Vaikinas siūlo išbandyti „Shuku Shuku“ – gardų Nigerijos desertą.

Kokosų čatnis

Kokosų čatnis 3 asm.

Elektriniu plakikliu pasmulkinkite gabalėlį kokoso riešuto, svogūną ir aitriąją papriką. Gautą masę krėskite į puodelį su trupučiu vandens, suberkite cukrų, druską ir juoduosius pipirus, supilkite citrinos sultis. Masę pavirkite 3 minutes ir atvė...
Kokosinės krevetės

Kokosinės krevetės 3 asm.

1. Krevetes atšildykite, nuvarvinkite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Pabarstykite maltais juodaisiais pipirais, druska, apšlakstykite apelsinų sultimis. 2. Kukurūzų miltus ir kokosų drožles suberkite į atskirus dubenėlius. Kiaušinių...
Pikantiška vištienos kukulių sriuba su kokosais

Pikantiška vištienos kukulių sriuba su kokosais 6 asm.

1.Aitriąją papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir labai plonai supjaustykite. Mėtų lapelius nuplaukite, nukratykite ir susmulkinkite. 2.Faršą išminkykite su kapotomis mėtomis, aitriąja paprika, kiaušiniu, džiūvėsėliais ir druska....
Sniego kamuoliukai

Sniego kamuoliukai 4 asm.

1. Varškę gerai pertrinkite su miltiniu cukrumi, migdolų esencija ir 4–5 šaukštais kokosų drožlių. 2. Šlapiomis rankomis išplokite nedidelius blynelius, į vidų dėkite po migdolą ir tarp rankų suformuokite graikinio riešuto dydžio kamuoliukus. Juos...
Ananasų sulčių ir kokosų pieno gaiva „Virgin Pina Colada“

Ananasų sulčių ir kokosų pieno gaiva „Virgin Pina Colada“ 6 asm.

1. Į kokteilinę supilkite kokosų pieną, suberkite cukrų, ledukus ir apie 200 ml ananasų sulčių. Turinį gerai išplakite, kol ištirps cukrus. 2. Supilkite likusias sultis ir pabaikite plakti. Supilstykite į stiklines ir patiekite iškart. Ilgiau...
Kokosiniai morkų blynai

Kokosiniai morkų blynai 4 asm.

1. Morkas sutarkuokite smulkiausia tarka. 2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol ištirps. 3. Sodą užgesinkite kefyru ir pilkite į kiaušinių plakinį. Supilkite aliejų ir sudėkite morkas, gerai viską išmaišykite. 4. Kitame dubenyje sumaišykite...
Kokosų plokštainis

Kokosų plokštainis 5 asm.

1. Sviestą išsukite su cukrumi. Maišant vieną po kito įmuškite kiaušinius, sukrėskite grietinę. Kai masė pasidarys vienalytė, suberkite miltus, kokosų drožles ir vėl gerai išmaišykite. 2. Kepimo skardą (didelę, nes iškepusios tešlos lakštą reikės...
Keksiukai su kokosais ir mėlynėmis

Keksiukai su kokosais ir mėlynėmis 6 asm.

1. Nedideliame puode išlydykite sviestą, palikite, kad šiek tiek atvėstų. 2. Persijokite miltus, sumaišykite su cukrumi, kokosų drožlėmis, kepimo milteliais ir druska. 3. Dubenyje suplakite lydytą sviestą, pieną ir kiaušinį, sumaišykite su...
Sriuba su kokosais

Sriuba su kokosais 4 asm.

1. Vištų krūtinėles nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais kubeliais, įtrinkite druska ir pipirais. 2. Imbierą nulupkite, svogūną susmulkinkite ir pakepinkite šaukšte sviesto. Sumeskite vištienos gabalėlius, smulkintus pievagrybius ir...
Kokosinis varškės apkepas

Kokosinis varškės apkepas 4 asm.

1. Į puodą supilkite pieną, suberkite druską, vanilinį cukrų ir kaitinkite, kol užvirs. Maišydama suberkite manus. Nukėlusi nuo ugnies, palikite kruopas brinkti. 2. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius gerai išsukite su cukrumi. Sudė...
Sriuba su kokosų pienu

Sriuba su kokosų pienu 4 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite pailgomis juostelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis. 2. Svogūną, česnaką ir imbierą nulupkite, svogūną ir česnaką sukapokite, imbierą sutarkuokite ir su gabalėliu aitriosios paprikos...
Kokosiniai sausainiai

Kokosiniai sausainiai 4 asm.

1. Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Elektriniu plakikliu suplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos. Plakite, kol susidarys standžios putos. Toliau plakdama dalimis suberkite cukrų, baigdama plakti įmaišykite kiaušinių trynius. 2....
Kokosų kremas su rabarbarų užpilu

Kokosų kremas su rabarbarų užpilu 4 asm.

1. Pradurkite riešuto galą ir per skylutes išvarvinkite visą skystį. Jį perkoškite, kad neliktų šapelių. Tada riešutą perskelkite, išskobkite visą minkštimą ir jį sutarkuokite arba sutrinkite elektriniu smulkintuvu. 2. Į storasienį puodą sudėkite...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius