1. Mangą nuplaukite, nulupkite, perpjaukite per pusę, supjaustykite dailiais nedideliais kubeliais.
2. Kalendras ir petražoles nuplaukite ir labai smulkiai sukapokite.
3. Svogūną nulupkite, sukapokite. Raudonąją ir aitriąją paprikas išvalykite,...
1. Nutarkuokite citrinų ir apelsinų žieveles, o iš pačių vaisių išspauskite sultis. Jas sumaišykite su vynu.
2. Biskvito gabaliukus išdėliokite į taures ir apšlakstykite sulčių bei vyno mišiniu.
3. Mangą nulupkite, išimkite kauliuką, minkštimą...
1. Abrikosus per naktį mirkykite vandenyje, tada nuspauskite ir susmulkinkite.
2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite, įpjaukite, išskleiskite, pamuškite, pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais.
3. Per vištienos filė vidurį berkite smulkintų...