-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio salonas: Jolantos įvaizdžio pokyčiai „prieš“ ir „po“

Kartais norime pasikeisti, tačiau nežinome kaip. Vos vienas stilisto prisilietimas mus gali paversti tikromis karalienėmis. Elektros inžinierė Jolanta Klimienė (50 m.) ryžosi pakeisti įvaizdį ir sužibo stilingu, šiltu moteriškumu. Kviečiame įvertinti jos pokyčius!
Įvaizdį pakeitusi Jolanta
Įvaizdį pakeitusi Jolanta / Deimantės Dubauskaitės IDEAphoto nuotr.

– Jolanta, kaip sugalvojote dalyvauti pasikeitimų projekte? 

– Dukra Karolina mėgsta įvairius projektus (turi ilgus plaukus, dalyvauja šukuosenų kūrimo, plaukų kirpimo projektuose). Ji norėjo dalyvauti „Domini“ grožio salono įvaizdžio keitimo projekte. Sakiau, kam tau reikia, geriau mane registruok! Tuomet Karolina ir užregistravo mane į šį projektą. Aš vasarą švenčiau 50-ties metų jubiliejų ir tikrai jaučiau, kad man reikia pokyčių.

Ateina laikas kuomet pabosta išvaizda pačiai sau, o pasikeitimai visuomet suteikia tik gerą nuotaiką, jautiesi tarsi pakylėta, ypač kai sulauki dar ir komplimentų.

Deimantės Dubauskaitės IDEAphoto nuotr./Jolantos įvaizdžio pokyčiai
Deimantės Dubauskaitės IDEAphoto nuotr./Jolantos įvaizdžio pokyčiai

– Ką labiausiai norėjote pakeisti savo išvaizdoje? O gal buvote viskuo patenkinta?

Parinktos gilios aprangos spalvos, tapybiški deriniai, minkštos, malonios liesti audinių faktūros. Aksesuarai suteikė naujam stiliui išskirtinumo, pabrėžė asmenybės unikalumą.

– Labiausiai norėjau pakeisti šukuoseną, todėl visiškai atsidaviau į plaukų stilistės Jurgitos Klenauskienės rankas ir pasitikėjau Kauno kolegijos J. Vienožinskio Menų fakulteto Įvaizdžio dizaino katedros studenčių ir jų grupės kuratorės Olesės Kekienės patarimais bei idėjomis.

Visos jos bendrai rinko drabužių komplektus, derino drabužių spalvas ir faktūras ne tik pagal man tinkančias spalvas, bet ir pagal mano charakterį. 

Ne be reikalo sakoma, kad žmogų sutinki pagal jo tvarkingą, jam tinkamą rūbą. Taip ir čia, pirmiausia norėjosi sužinoti šių dienų aprangos stilių, kas tiktų mano amžiaus moterims, o tuo pačiu ir man.

– Kokie įspūdžiai jus apėmė, kai pamatėte besikeičiančią šukuoseną, plaukų spalvą, makiažą?  

– Pirmiausia – lengvas šokas, juk niekados neturėjau tokių trumpų plaukų. Pasirodo, parinkus tinkamą plaukų atspalvį (juk mane patamsino), atlikus patyrusios meistrės nuostabų makiažą (pati makiažą naudoju tik lengvą) ir visa tai suderinus pavyksta nuostabus rezultatas.

– Kaip vertintumėte galutinį įvaizdžio variantą? Ar likote patenkinta?

– Be abejo, kad taip. Dar kartą įsitikinau, ką reiškia profesionalios komandos, turinčios nuostabų stiliaus pojūtį, patarimai ir pastangos. Likau be galo patenkinta savo nauju įvaizdžiu.

Taip pat skaitykite: 2015-ųjų pavasario ir vasaros mados tendencijos: raštai, spalvos, ryškiausi drabužių siluetai

– Dažnai po pokyčių moterys sugrįžta prie savo įprastinio stiliaus, makiažo ar šukuosenos, o kaip jūs? Ar pasikeitė jūsų drabužinė, nuotaika, kiti įvaizdžio, stiliaus niuansai?

– Tikrai šie pokyčiai ir patarimai suteikė daugiau drąsos, pasitikėjimo savimi. Daug ko paprasčiausiai nedrįsau pritaikyti sau. Šukuoseną truputį pakeičiau, nes grožio salono meistrės patarė užsiauginti kirpčiukus, tačiau visus plaukus vis pasitrumpinu.

– Ką patartumėte kitoms moterims, kurios bijo pasikeisti?

– Ne, to tikrai bijoti neverta, tai kaip tik nuostabu, pozityvu, niekuomet tokios galimybės dalyvauti neatsisakyčiau. Laikas bėga, o mes taip pat po truputį keičiamės...

Deimantės Dubauskaitės IDEAphoto nuotr./Jolantos įvaizdžio pokyčiai
Deimantės Dubauskaitės IDEAphoto nuotr./Jolantos įvaizdžio pokyčiai

– Kaip įvertino jūsų pokyčius draugai, šeima?

– Puikiai, ypač liko sužavėta pasikeitimais šeima, nelikau nepastebėta smalsių bendradarbių, pažįstamų akių.

Taip pat skaitykite: 10 stiliaus pamokų iš „Oskarų“ apdovanojimų

Įvaizdžio dizainerės Olesės Kekienės komentaras

„Įvaizdžio pasikeitimo dalyvė Jolanta pokyčiams ryžosi atšventusi reikšmingą jubiliejų, o dar ją paskatino ir palaikė šeima.

Dariaus Markūno nuotr./Įvaizdžio dizainerė Olesė Kekienė
Dariaus Markūno nuotr./Įvaizdžio dizainerė Olesė Kekienė

Santūri, moteriška, geranoriška ir pozityvi pokyčių dalyvė savo išvaizda perteikė visiškai kitokią žinutę. Konservatyvus aprangos ir šukuosenos stilius, netinkama spalva moterį sendino, formavo griežtos, kategoriškos, nelanksčios ir nešiuolaikiškos moters įvaizdį.

Įvaizdžio specialistų užduotis – padėti išorėje atspindėti moters charakterio savybes ir vidinį pasaulį, jos pasaulio pajautimą. Bendraujant su šia moterimi, atsiskleidė daug gražių jos savybių, tad įvaizdžio specialistai formavo brandžios, žavios, energingos ir kerinčios moters įvaizdį.

Deimantės Dubauskaitės IDEAphoto nuotr./Jolantos įvaizdžio pokyčiai
Deimantės Dubauskaitės IDEAphoto nuotr./Jolantos įvaizdžio pokyčiai

Parinktos gilios aprangos spalvos, tapybiški deriniai, minkštos, malonios liesti audinių faktūros. Aksesuarai suteikė naujam stiliui išskirtinumo, pabrėžė asmenybės unikalumą. Grožio salono specialistai suformavo trumpų besisukančių plaukų šukuoseną, parinko sodrių ir šviesių plaukų dažymą. Atliktas šiltų persikinių tonų makiažas sušvelnino moters veidą. Fotosesijos metu Jolanta jautėsi patogiai, judėjo plastiškai, o tai atskleidė psichologinį naujojo įvaizdžio komfortą.“

Dar daugiau pokyčių – galerijoje!

Įvaizdžio formavimo specialistai: Kauno kolegijos J. Vienožinskio Menų fakulteto Įvaizdžio dizaino katedros studentai (grupės kuratorius – Olesė Kekienė): 

  • Įvaizdžio koncepcija: Gabija Goštautaitė, Karolina Dumčiūtė, Greta Dabužinskaitė;
  • Stilius: Monika Pauliukonytė ir Valdonė Vaičaitytė;
  • Drabužinės ir fotosesijos priežiūra: Julija Bakšytė, Gerda Buliauskaitė, Karolina Dzermeikaitė, Jovita Urbonaitė. 

Šukuosenos formavimas ir atlikimas: „Domini“ grožio salono meistrė Jurgita Klenauskienė.
Makiažas: salono kosmetikė Edita Kudriavcevienė.
Fotografija: Kauno kolegijos J. Vienožinskio Menų fakulteto Fotografijos katedros studentė Deimantė Dubauskaitė (IDEAphoto).
Apranga ir aksesuarai: „Mažoji Indija“ ir „Šapokliak“ salonai, dizainerė Virginija Pauliukonienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius