TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„In Latino 2016“ akcentuos menininkės Fridos Kahlo drąsą ir talentą

Spalio 13–16 d. Vilniuje 11-tą kartą vyks Lotynų Amerikos kultūros festivalis „In Latino“. Šiemet kino seansus, diskusijas, kūrybines dirbtuves, degustacijas ir vakarėlius jungs žymios Meksikos menininkės Fridos Kahlo įvaizdis, asmenybė ir kūryba.

RITMO STOTELĖ

21 val.

„Kitas kampas“ Lotynų Amerikoje

Improvizacijų teatro „Kitas kampas“ aktoriai niekada nesiruošia iš anksto, pasirodymas gimsta čia ir dabar, bendroje simpatijoje tarp aktorių ir žiūrovų. Kiekvienas pasirodymas – vienintelis, unikalus, niekada ir niekur nerodytas. Šįvakar „Kito kampo“ aktoriai improvizuos IN LATINO nuotaikoje – nei jie, nei mes nežinome detalių ir kaip viskas pasisuks, gal atsidursime Kuboje, gal su mumis kalbėsis Che Guevara, o gal stebėsime kokį nors juokingą nutikimą faveloje Rio de Žaneire!

22–03 val.

Eklektiškos latino muzikos kolekcija su DJ Stavaris

„Paviljono“ šokių aikštele ir didžėjaus pultu rūpinsis žinomas kompozitorius ir radijo stoties NERINGA FM, anot jo paties, ekstravagantiškos laidos WORLD MUZIK rengėjas ir vedėjas Marius Stavaris. Jis žada daug kokybiškų ir kojas kilnojančių Lotynų Amerikos inspiruotų ritmų ir melodijų.

Apie Marių Stavarį

Grupių VERSLO RIZIKOS REZERVAS ir DARBO DŽIAUGSMAI lyderis, originalaus žanro kūrinių autorius ir atlikėjas, žodinio meno meistras, pasižymintis savita atlikimo maniera. Radijo stoties NERINGA FM klausytojams jis žinomas kaip ekstravagantiškos dvisavaitinės laidos WORLD MUZIK rengėjas ir vedėjas. 2015 metais Stavaris sukūrė muziką Vido Bareikio spektakliui HAMLETAS Kauno nacionaliniame dramos teatre. Už šį darbą jis buvo nominuotas Auksiniam scenos kryžiui.

LOTYNŲ AMERIKOS GATVĖ

17–24 val.

Parke, šalia „Paviljono“, pakviesime persikelti į Lotynų Amerikos gatvę, kur jūsų lauks spalvinga šiluma ir gatvės maistas. Restoranai ant ratų, paragauti Karibų jūros regiono virtuvės patiekalus siūlantis „El Caribo“ bei meksikietiškus spalvingus patiekalus ruošiantis „Peligroso“, šildys aštriais skoniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius