Ingredientai
- Vištiena 1 vnt. filė
- Aliejus 2 valg. š. marinatui
- Rozmarinai 1 arbat. š. džiovinto - marinatui
- Čiobreliai 1 arbat. š. džiovinto - marinatui
- Raudonėliai 1 arbat. š. džiovinto - marinatui
- Provanso žolelių prieskoniai 1 arbat. š. džiovintų - marinatui
- Actas 1 arbat. š. ryžių - marinatui
- Sojų padažas 2 valg. š. marinatui
- Pipirai 1 žiupsnelis šviežiai maltų - marinatui
- Persikai 1 vnt. skardinė konservuotų - padažui
- Čili pipiras: (gabalėlis šviežio - padažui) 1 vnt.
- Imbieras 1 vnt. gabalėlis - padažui
- Garam masalos: (padažui) 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis padažui
- Brendis 20 ml 20 - 30 - padažui
Kaip gaminti
- Visus marinato ingredientus sumaišykite ir gautu marinatu užpilkite vištieną, palikite marinuotis per naktį.
- Vištieną apskrudinkite ant grilio ir dar 7–10 minučių kepkite 200 laipsnių orkaitėje kol visiškai iškeps.
- Padažas: Persikus supjaustykite, sudėkite į puodą ir šiek tiek pakepinkite, sudėkite smulkintą imbierą, čili ir garam masala, supilkite brendį, alkoholiui išgaravus, viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
- Pagaminsite per 1 val., neskaičiuojant marinavimo laiko.
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Virtuvės užrašai“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita