Ingredientai
- Vištiena 1500 g petukų
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Kiviai 3 vnt. didelių - marinatui
- Svogūnai 2 vnt. didelių - marinatui
Kaip gaminti
- Sparnelių petukus gerai nuplaukite, pasūdykite ir papipirinkite pagal skonį.
- Kivius ir svogūnus nulupkite, juos sumalkite ir šita mase užpilkite vištieną. Mėsą gerai išmaišykite.
- Padėkite šaltai 4–6 val. (bet ne ilgiau). Kepkite kepsninėje.
Receptą atsiuntė Janina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Sultinga vištiena“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita