Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 08

Laukimas baigėsi: NBA bokštai į aikštę žengs jau kitose rungtynėse

Lietuvos rinktinė akistatose su Suomija kausis pilnos sudėties, patvirtino nacionalinės komandos strategas Kazys Maksvytis.
Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas
Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dvi pergales prieš Estiją iškovoję lietuviai trečiadienį Kaune, o ketvirtadienį Vilniuje testuos suomius.

Tiek „Žalgirio“, tiek „Avia Solutions Group“ arenoje su žaliai-balta apranga ant parketo išbėgs ir dvi didžiausios mūsų šalies žvaigždės – Jonas Valančiūnas ir Domantas Sabonis, kurie praleido pirmąsias dvejas draugiškas rungtynes.

„Baigėsi pirmas etapas, dvejos rungtynės su Estija. Dabar einame į kitą etapą, laukia dvejos rungtynės su Suomija, po to išvyka į Ispaniją. Šitoje dalyje jau bus rinktinė pilnos sudėties, žais visi geriausi. Rugpjūčio 10 dieną bus pirma proga pamatyti rinktinę žaidžiančią kartu, mums patiems įvertinti, susižaisti ir pradėti ruoštis čempionatui pilnos sudėties“, – prieš laukiančias akistatas kalbėjo K.Maksvytis.

Pirmuosius du mačus lietuviai žaidė mažesnėse arenose – Klaipėdoje ir Alytuje. Nuo šiol saviems sirgaliams Lietuvos rinktinė rodysis tik Kaune ir Vilniuje, kur sužais atitinkamai du ir tris susitikimus.

„Turėjome rungtynes Klaipėdoje ir Alytuje. Buvome tikrai maloniai nustebinti sirgalių gausos, kaip jie palaikė mūsų rinktinę. Tikiuosi, kad ir šį kartą sirgaliai norės pamatyti rinktinę geriausios sudėties“, – vylėsi K.Maksvytis.

Lietuvos ir Suomijos susitikimai trečiadienį ir ketvirtadienį prasidės 19.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius