Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 27

NBA komisaras apie plėtrą: Sietlas yra sąrašo priekyje

Sietlo svajonės susigrąžinti į miestą NBA komandą neturėtų numirti. Lygos komisaras Adamas Silveris pareiškė, kad buvę „Seattle SuperSonics“ namai vėl būtų vienas iš kelių pretendentų, jei lyga nuspręstų išsiplėsti.
Netrūksta žmonių, norinčių, kad Sietle vėl žaistų NBA klubas, kaip buvo anksčiau, kai rungtyniavo „Seattle SuperSonics“.
Netrūksta žmonių, norinčių, kad Sietle vėl žaistų NBA klubas, kaip buvo anksčiau, kai rungtyniavo „Seattle SuperSonics“. / „Scanpix“/AP nuotr.

„Nenoriu įvardyti tikslaus laiko, bet kažkuriuo metu mes pradėsime žvalgyti, kaip augti, – kalbėdamas su „Portland Trail Blazers“ gynėju CJ McCollummu per interviu, kurį į eterį paleido „The Players Tribune“, sakė NBA vadovas. – Tai visada buvo svarbu lygai.“

Sietle vis kalbama apie galimybes sugrąžinti NBA į miestą nuo tada, kai 2008 metais „Sonics“ pavirto „Oklahoma City Thunder“.

Nors Sietle nebėra profesionalaus krepšinio klubo, ten liko istorija ir trofėjai, tarp kurių yra ir NBA čempionų taurė, „SuperSonics“ krepšininkų laimėta 1979 metais.

Sieatle netrūksta investuotojų ir žymių atletų, kurie norėtų, jog mieste vėl būtų NBA komanda.

Tiesa, daug detalių turi sutapti. Sietlas privalėtų įvykdyti planus rekonstruoti 55 metų areną „KeyArena“, o pati NBA – iš tiesų pasiryžti permainoms.

„Klausimas – kada yra tinkamas laikas rimtai galvoti apie plėtrą? – svarstė A.Silveris. – Pagalvokite, kur esame dabar. Man kelia nuostabą, kai po praėjusių finalų, kai kurie sirgaliai sakė, jog lygoje yra tik viena gera komanda (NBA čempione tapo „Golden State Warriors“).

Galvoju, kad jei žmonės tikrai tiki, kad net ir turint 450 geriausių žaidėjų pasaulyje, iš jų galima suformuoti tik vieną gerą komandą, tai plėstis lygai nėra prasmės. Bet aš tuo netikiu, manau, kad šie dalykai išsispręs savieiga.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius