Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 07 21

Blogiausias pirmasis šaukimas istorijoje? „Nets“ suteikė paskutinį šansą Anthony Bennettui

NBA dugne savo sezoną baigusi „Brooklyn Nets“ šiuo metu išgyvena sunkius laikus. Ekipa savo sudėtyje neturi daug talento, savo naujokų biržos šaukimus yra atidavusi Bostonui, o laisvųjų agentų turguje neprisiviliojo jokių ypatingų talentų. Bruklino generalinis vadybininkas Seanas Marksas yra priverstas rizikuoti, todėl suteikė dar vieną šansą 2013 metų pirmajam naujokų biržos šaukimui Anthony Bennettui.
Pirmasis šaukimas - Anthony Bennetas.
Pirmasis šaukimas - Anthony Bennetas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Brooklyn Nets NBA

A.Bennettą vos prieš trejus metus pirmuoju šaukimu NBA naujokų biržoje pasirinko „Cleveland Cavaliers“. Tačiau savo debiutiniame sezone jis nepaliko įspūdžio, ko gero, nė vienam lygos aistruoliui. Po vienerių metų jis buvo iškeistas į Minesotą, o po dar vieno sezono bandė savo laimę „Raptors“. Greičiausiai pirmą kartą girdite, kad jis buvo Toronto ekipos sudėtyje.

Krepšininkas nuolat turėjo viršsvorio ir buvo teigiama, kad žaidėjas nesusitvarko su savo psichologinėmis problemomis.

Tačiau šią vasarą A.Bennettas stipriai pagerino savo sportinę formą, gerokai sulyso ir gavo, ko gero, paskutinį savo šansą įrodyti savo vertę NBA.

„Treniruotėse jis pasirodė puikios sportinės formos. Man patiko, nes jis gerai elgėsi ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų, – teigė S.Marksas. – Jis supranta, kad tai jam puiki galimybė, todėl žada dirbti iš visų jėgų. Jis alkanas. Laikas parodys.“

„Vos tik patekau į lygą supratau, kad tai yra tik verslas, – atviravo A.Bennettas. – Nieko nepadarysi. Tai stipriausia pasaulio krepšinio lyga. Turi būti pasiruošęs bet kokiems tavęs laukiantiems iššūkiams. Esu nepaprastai motyvuotas ir ketinu sunkiai dirbti.“

A.Bennettas su „Nets“ pasirašė dvejų metų sutartį, o per sezoną gaus apie 1 mln. JAV dolerių. Po pirmųjų metų Bruklinas turės galimybę ši kontraktą nutraukti, todėl pernelyg su šiuo pasirinkimu nerizikuoja.

„Privalau žaisti su didesniu pasitikėjimu savo jėgomis, – pasakojo krepšininkas. – Per pastaruosius kelis mėnesius treneris Drew Hanlenas man priminė, kad krepšinis turi būti pramoga. Tai man nepaprastai padėjo, todėl vėl pradėjau mėgautis šiuo žaidimu.“

„Nets“ šią vasarą papildė Jeremy Linas, Greivisas Vasquezas, Randy Foye, Justinas Hamiltonas, Trevoras Bookeris ir Luisas Scola.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius