Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 08

Gandai prasideda: LeBronas Jamesas kitais metais kelsis į Los Andželą?

„Cleveland Cavaliers“ yra per vienerias rungtynes nuo pralaimėjimo NBA superfinale, todėl žiniasklaidoje jau pradėjo mirgėti informacija apie galimą LeBrono Jameso persikėlimą į kitą komandą. „The Ringer“ praneša, jog yra tikimybė, kad „karalius“ 2018 metais kelsis rungtyniauti į „Los Angeles Lakers“ arba „Los Angeles Clippers“.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

L.Jamesas su „Cavaliers“ praėjusią naktį pralaimėjo trečiąsias NBA finalo rungtynes ir serijoje iki keturių pergalių atsilieka 0-3.

Natūralu, jog NBA pasaulyje jau prasidėjo kalbos apie galimą L.Jameso persikėlimą į kitą klubą, nes savo karjeroje krepšininkas jau yra perėjęs į komandą, su kuria mato didesnes galimybes iškovoti titulą.

Praėjusiais metais vienas įtakingiausių NBA apžvalgininkų Adrianas Wojnarowskis jau rašė apie tai, jog nemano, kad L.Jamesas visą likusią savo karjerą rungtyniaus Klivlande.

Šią savaitę apie galimą „karaliaus“ persikėlimą į Los Andželą taip pat kalbėjo ir buvęs NBA krepšininkas Jalenas Rose'as. Jo nuomone, LeBronas galų gale rungtyniaus Kalifornijoje, nes turi prabangų namą, kuris yra netoli „Staples Center“ arenos.

Keturis kartus MVP prizą iškovojęs L.Jamesas jau sykį paliko Klivlandą ir 2010-aisiais persikėlė į Majamį. Tiesa, namo „karalius“ sugrįžo 2014 metais, o pagrindinis jo tikslas buvo iškovoti savo miestui NBA čempionų titulą.

L.Jamesas savo pažadą jau įvykdė, o šiemet NBA superfinale intrigos nedaug.

Jokia kita komanda Rytų konferencijoje kol kas negali rimtai pasipriešinti „Cavaliers“, o L.Jamesui gali būti įdomus iššūkis sugrąžinti šlovę bei pergales į Los Andželą.

Po 2017-2018 m. sezono L.Jamesas savo sutartyje turi žaidėjo opciją ir jau pasinaudojęs galėtų tapti neapribotuoju laisvuoju agentu jau 2018-aisiais. Kitąmet „karalius“ uždirbs net 35,6 mln. JAV dolerių per sezoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius