Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 25

Kobe Bryanto vardu bus pervadinta centrinė Los Andželo gatvė

Sekmadienį 42-ąjį Kobe Bryanto gimtadienį, o pirmadienį „mambos dieną“ (rugpjūčio 24-ąją, arba 8-24) minėjusią NBA bendruomenę pasiekė puiki žinia – Los Andželo miesto vadovai nusprendė tragiškai žuvusios NBA legendos vardu pervadinti vieną šio miesto gatvių.
Kobe Bryantas
Kobe Bryantas / „Scanpix“ nuotr.

K.Bryanto bulvaru taps iki šiol Figueroa pavadinimu žinota gatvė,miesto centre. Būtent šioje gatvėje yra ir „Los Angeles Lakers“ namų arena „Staples Center“.

„Kobės palikimas yra didesnis už krepšinį. Kobe Bryanto bulvaras bus priminimas visiems, jauniems ir seniems, važiuojantiems šia gatve, kad jokia kliūtis nėra per didelė, o su mambos mentalitetu įmanoma viskas“, – tviteryje rašė Los Andželo tarybos narys Herbas J. Wessonas.

Praėjusios nakties rungtynėse K.Bryanto dieną pažymėjo ir „Lakers“ krepšininkai, žaidę specialiomis „juodosios mambos“ serijos aprangomis.

Kobe gyvybės neteko sausio 26-ąją sraigtasparnio katastrofoje. Kartu su juo žuvo ir aštuoni kiti asmenys, tarp jų – ir krepšininko dukra Gianna.

„Lakers“ legenda Los Andžele žaidė visą savo profesionalo karjerą 1996-2016 m. ir su „ežeriniais“ penkis sykius tapo NBA čempionu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius