Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 14

Kuriozas: abi komandos į aikštę žengė vienodų spalvų apranga

Oklahomoje praėjusią naktį žaidė „Oklahoma City Thunder“ (20-47) ir „Memphis Grizzlies“ (47-22) klubai, tačiau rungtynės neprasidėjo laiku dėl itin kuriozinės priežasties – abi komandos vilkėjo tos pačios spalvos aprangą.
Abi komandos į aikštę išėjo baltomis aprangomis
Abi komandos į aikštę išėjo baltomis aprangomis / Stopkadras

„Paycom Center“ arenoje vykusios rungtynės jau turėjo prasidėti, kai abiejų komandų žaidėjai nusivilko apšilimo marškinėlius ir žengė į aikštės vidurį laukdami ginčo kamuolio.

Vis dėlto susikaupimą rungtynėms netruko pakeisti sumišimas, kai krepšininkai susižvalgė ir suprato – visi jie vilki vienodos – baltos – spalvos aprangą.

„Esu matęs daug ko, bet tikrai ne šitai“, – rašė vienas krepšinio sirgalius tviteryje.

„Rungtynės buvo atidėtos po to, kai komandos suprato, kad abi vilki baltas aprangas. Kalbu ne apie vidurinę mokyklą, o apie NBA!“ – negalėjo atsistebėti kitas.

Kol žaidėjai stovėjo nesuprasdami, kas vyksta, komandų atstovai rinkosi pasitarti, ką daryti šioje kuriozinėje situacijoje. Galiausiai, vyriausiasis rungtynių teisėjas Jamesas Williamsas priėmė sprendimą – Memfio krepšininkai privalo pasikeisti marškinėlius, mat būtent jie padarė klaidą ir vietoje tamsiai mėlynų apsivilko baltus.

Įdomu tai, kad panašus incidentas Oklahomoje nutinka jau ne pirmą kartą. Praėjusiame sezone „Thunder“ ir „Atlanta Hawks“ pirmąją rungtynių pusę žaidė ne vienodų, tačiau ypač panašių spalvų apranga – „Thunder“ oranžinės spalvos, o „Hawks“ raudonos.

Sirgaliai skundėsi tuo, o lyga ir arbitrai galiausiai priėmė sprendimą, kad antroje mačo dalyje Oklahomos krepšininkai turi pasikeisti aprangą į baltą.

Kuriozu prasidėjusias rungtynes galiausiai 125:118 (38:26, 23:28, 34:25, 30:39) laimėjo vieni Vakarų konferencijos lyderių „Grizzlies“.

Trečią pergalę iš eilės iškovojusi Memfio ekipa Vakaruose aplenkė „Golden State Warriors“ (46-22) ir pakilo į antrą poziciją.

„Thunder“: Shai Gilgeousas-Alexanderis 31 (12/12 baud., 7 rez. perd.), Darius Bazley 29 (10 atk. kam.), Lindy Watersas 16, Tre Mannas 15, Aleksejus Pokuševskis 10 (8 atk. kam.).

„Grizzlies“: Desmondas Bane'as 21 (8 atk. kam.), Jarenas Jacksonas 18, Ja Morantas 17 (10 rez. perd.), Dillonas Brooksas 15, Brandonas Clarke'as (10 atk. kam.) ir Tyusas Jonesas po 12, Ziaire'as Williamsas 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius