Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 04

NBA 2K turnyro favoritu laikytas K.Durantas neperžengė pirmojo barjero

Kevinas Durantas ant virtualaus parketo žengė kaip favoritas, tačiau turėjo sugerti skaudų NBA skrajūno smūgį. „Brooklyn Nets“ klubo krepšininkas, kuris 2019-2020 metų sezoną yra priversta praleisti dėl trūkusios Achilo sausgyslės, buvo laikomas pagrindiniu pretendentu laimėti NBA 2K žaidimo turnyrą, tačiau sensacingai krito jau pirmajame etape.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Visame pasaulyje itin populiaraus NBA 2K žaidimo turnyre, kuriame savo jėgas prie žaidimų pultelio išmėgins 16 lygos žvaigždžių, tarp kurių ir Domantas Sabonis, prasidėjo tikru netikėtumu.

Pirmą skirstymą dėl aukščiausio reitingo NBA 2K žaidime gavusio Kevino Duranto šansai laimėti turnyrą lažybininkų buvo vertinami geriausiai, tačiau pastarasis pirmame etape 62:78 nepasipriešino Derrickui Jonesui Jr. iš „Miami Heat“.

K.Durantas šiam mačui pasirinko „Los Angeles Clippers“ komandą, savo ruožtu NBA dėjimų konkursą šiemet laimėjęs D.Jonesas Jr. – „Milwaukee Bucks“.

„Taškų pelniau į valias, tačiau nieko negalėjau padaryti gynyboje“, – po susitikimo guodėsi Durantas, dvikovos metu negailėjęs priekaištų „Clippers“ komandai.

VIDEO: NBA2K Tournament Full Game Highlights: Kevin Durant vs. Derrick Jones Jr.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Lietuvos laiku bilietus į ketvirtfinalius taip pat iškovojo Trae Youngas, Deandre Aytonas ir Patrickas Beverley.

T.Youngas, pasirinkęs „Bucks“, net 101:59 nepasigailėjo Harrisono Barneso, kuris žaidė su „Toronto Raptors“.

D.Aytonas („Houston Rockets“) 57:41 įveikė Zachą LaVine'ą („Miami Heat“), o P.Beverley („Bucks“) 84:54 sutriuškino Hassaną Whiteside'ą („Los Angeles Lakers“).

Kiti keturi aštuntfinalių susitikimai vyks sekmadienį. Tuomet žiūrovai išvys ne tik kitus favoritus laimėti turnyrą – Deviną Bookerį ir Donovaną Mitchellą, bet ir Domantą Sabonį, kuris grumsis prieš Montrezlą Harrellą.

Turnyrą laimėjęs krepšininkas įgis teisę paaukoti 100 tūkstančių JAV dolerių vienai iš pasirinktų labdarų, prisidėsiančių prie kovos su koronavirusu.

VIDEO: NBA2K Tournament Full Game Highlights: Deandre Ayton vs. Zach LaVine
VIDEO: NBA2K Tournament Full Game Highlights: Harrison Barnes vs. Trae Young
VIDEO: NBA2K Tournament Full Game Highlights: Hassan Whiteside vs. Patrick Beverley

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius