Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 19

NBA leis komandoms įsibėgėti: pirmieji draugiški susitikimai bus trumpesni

Pirmieji NBA kontroliniai mačai savo trukme visai primins mums įprastą europietišką krepšinį. Naujienų agentūra AP skelbia, kad lyga priėmė sprendimą trumpinti pirmųjų dvikovų kėlinius nuo 12 iki 10 minučių.
„Disney World“ parkas Orlande
„Disney World“ parkas Orlande / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Tiesa, ši taisyklė galios tik pirmosioms kiekvienos NBA „burbulo“ komandos rungtynėms. Vėliau susitikimai bus žaidžiami įprasta tvarka – kėliniai truks 12 minučių.

Priminsime, kad kiekviena ekipa iš viso sužais po tris draugiškus mačus.

Tokio pakitimo priežastys labai aiškios – visų pirma, lyga nenori fiziškai apkrauti daugiau nei keturis mėnesius rungtynių nežaidusių atletų, o taip pat dar ne visos ekipos galės naudotis pilna sudėtimi, kadangi vieni krepšininkai vis dar karantinuojasi dėl teigiamo koronaviruso testo, o kiti dėl svarių priežasčių kuriam laikui privalėjo palikti „burbulą“.

Lyga toliau svarsto įvesti ir daugiau pokyčių. Pavyzdžiui, draugiškuose susitikimuose leisti žaisti ne su oficialiomis uniformomis, bet treniruočių aprangomis. Taip pat galvojama vieno susitikimo metu naudoti daugiau nei tris teisėjus, juos rotuojant.

Pirmosios NBA draugiškos rungtynės bus žaidžiamos jau šį trečiadienį 22 val. Lietuvos laiku – susitiks „Los Angeles Clippers“ ir „Orlando Magic“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius