Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 06 30

A.Veryga tapo naujuoju LVŽS frakcijos Seime seniūnės pavaduotoju: pakeitė T.Tomiliną

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcija Seime informuoja, kad trečiadienį naujuoju seniūnės pavaduotoju paskyrė frakcijos narį Aurelijų Verygą.
Aurelijus Veryga
Aurelijus Veryga / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pasak LVŽS frakcijos seniūnės Aušrinės Norkienės, A.Veryga yra patyręs vadovas, praeitoje Vyriausybėje ėjęs sveikatos apsaugos ministro pareigas, anksčiau dirbo Lietuvos sveikatos mokslų universitete, Visuomenės sveikatos fakultete, Sveikatos tyrimų institute, vadovu.

A.Veryga pakeis atsistatydinusį Tomą Tomiliną.

15min primena, kad birželio viduryje opozicinė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga pašalino parlamentarą Tomą Tomiliną iš partinių postų.

Partijos lyderis Ramūnas Karbauskis tąsyk teigė, kad T.Tomilinas išdavė „valstiečių“ vertybes, kai balsavo už lyčiai neutralią partnerystę įteisinantį įstatymą. Pats T.Tomilinas tvirtino nuosekliai atstovavęs savo politinėms pažiūroms, o demokratiją vertinantis labiau negu pareigas ar postus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius