-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 28

D.Grybauskaitė jai skirtame koncerte žnybtelėjo valdantiesiems

Penktadienio vakarą prie Prezidentūros vykusiame koncerte „Ačiū – už 10 metų kartu“, skirtame antrąją kadenciją baigiančiai prezidentei Daliai Grybauskaitei, ši nepraleido progos subtiliai žnybtelėti Seimo valdantiesiems.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šventiniame koncerte, kurį organizavo atlikėjų teisėmis besirūpinanti agentūra AGATA, dainas D.Grybauskaitei ir visiems susirinkusiems dovanojo grupės „Biplan“ ir „Lemon Joy“, Ieva Narkutė, Jurga, Donatas Montvydas, Vaidas Baumila, Domantas Razauskas su grupe „VOS VOS“.

Koncerto pabaigoje ant scenos užlipo ir pati D.Grybauskaitė. Iš pradžių ji padėkojo už tai, kad prieš dešimt metų Lietuvos žmonės ja „patikėjo ir pasitikėjo, suteikė įgaliojimus tarnauti Lietuvai.“

Po to ji prisiminė tuo metu pasaulį drebinusią finansų krizę ir pareiškė, kad Lietuva atsistojo ant kojų pati „greičiau negu bet kuri Europos ar pasaulio valstybė“.

„Nes mes žinojome, ką daryti, mes pasitikėjome savimi, nes mes esame darbštūs ir žinome, ką reikia daryti, kai yra sunku“, – sakė D.Grybauskaitė.

Po to ji prakalbo apie laisvę ir meilę tėvynei, kurias brangina lietuviai, ir paragino padėkoti sau patiems už tai, kad Lietuva išgražėjo, sustiprėjo ir tapo girdima pasaulyje.

„Šiandien dėkoju jums visiems: ir dainininkams, ir AGATAI, kurie suorganizavo tokią mums gražią šventę. Nes jie parodė, kad lietuviai, mes, mokame nuoširdžiai džiaugtis, nieko neprašant, neorganizuojant, nenurodant ir nenustatant, kada galima juoktis, dainuoti ar ką valgyti“, – tęsė D.Grybauskaitė, o šį jos sakinį palydėjo entuziastingi susirinkusiųjų, akimirksniu supratusių prezidentės potekstę, aplodismentai.

„Mes turime tokį laisvės geną, tokį laisvės pajautimą, kad niekam neleisime ant savo laisvės užminti, nei savam, nei svetimam. Tai tegyvuoja Lietuva, tegyvuoja Lietuvos žmonės!“, – trumpą padėkos kalbą baigė D.Grybauskaitė.

Penktadienį vykęs atsisveikinimo koncertas su kadenciją baigiančia prezidente D.Grybauskaite virto komunikacijos klaida. Nors anksčiau skelbta, kad AGATA organizuojamu renginiu nepatenkinti prodiuseriai piktinasi dėl neskaidrumo, paaiškėjo, kad daug didesnis klausimas kilo dėl to, kaip šis renginys iš viso buvo nutartas rengti. Pasirodo, AGATA asociacijos nariai net nežinojo, kam „pasirašo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius