-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 09 23 /18:07

K.Masiulis apsigalvojo: pažado netesės ir galvos nesiskus?

Konservatorius Kęstutis Masiulis viešai žadėjo pirmadienį nusiskusti galvą, bet, panašu, apsigalvojo. Sekmadienį feisbuke jis pareiškė, kad nors „trumpam kiek susvyravęs“, spaudimą atlaikė ir to nedarys. Tuo metu parlamentaro komanda teigia, kad galutinis sprendimas paaiškės antradienį.
Kęstutis Masiulis
Kęstutis Masiulis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pasak K.Masiulio, plaukų kirpimasis parodo demonstratyvumą, o ne drąsą ar solidarumą.

„Tad, trumpam kiek susvyravęs, visgi masišką spaudimą išsiprovokuoti demonstratyvumui atlaikiau. Drąsą parodysiu taip nesielgdamas, kiek mane tam neprovokuotų, ir dar kartą patvirtindamas, kad politikai turi spręsti jiems patikėtas viešosios politikos problemas, o ne konkuruoti plikėmis“, – feisbuke rašė konservatorius.

Publikavus naujieną su redakcija susisiekė vienas iš K.Masiulio komandos narių, teigęs, kad tikroji Seimo nario pozicija ir išvaizda paaiškės antradienį, spaudos konferencijos metu.

Pats Seimo narys ragelio nepakėlė.

Penktadienį parlamentaras sakė, kad galvą planuoja nusiskusti pirmadienį.

„Esu nutaręs lygiai taip pat nusiskusti. Ir tą padarysiu pirmadienį. Taip ketinu parodyti, kad tai nėra sunku padaryti. Politikai turi spręsti reikalus, kurie jiems yra pavesti, o ne tokias akcijas daryti“, – penktadienį „Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ teigė K.Masiulis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Aurelijus Veryga
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Aurelijus Veryga

Praėjusią savaitę ketvirtadienį parlamentaras sukritikavo sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą, kai šis nusiskuto galvą ir taip pareiškė emocinę paramą vėžiu sergančiam premjerui Sauliui Skverneliui. Šis už palaikymą padėkojo.

K.Masiulio įrašas feisbuke
K.Masiulio įrašas feisbuke

A.Verygos veiksmus pakomentavo ne tik K.Masiulis, tačiau ir konservatorių partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis bei partietis Andrius Navickas.

Pirmasis teigė, kad tokios akcijos dažniau organizuojamos vaikams, o ne suaugusiems vyrams paremti. Tiesa, jis paragino K.Masiulį atsiprašyti ir savo įrašą ištrinti.

Parlamentaras A.Navickas sakė, kad jam svarbiau ne kas ant ministro galvos, o kas joje.

„A.Veryga tvirtina, kad galvą plikai nusiskuto pats ir visai ne dėl utėlių. Jis solidarizuojasi su Sauliumi Skverneliu. Na, man asmeniškai svarbiau ne tai, kas pas Verygą ant galvos, bet tai, kas joje. Svarbu, kad jis ne solidarizuotųsi, bet kurtų tokią sistemą, kuri padėtų žmonėms veiksmingiau gauti pagalbą ir sveikti. O gal ministras tokiu būdu atgailauja? Senais laikais buvo tokia atgailos praktika: nusiskusti plaukus ir barstytis pelenais“, – rašė jis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Andrius Navickas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Andrius Navickas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius